Requests - Anda Adam | Social Media Girls

Requests Anda Adam

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

• Absolutely no doxing. This includes everything from using and asking for real names, asking for IG and other social media accounts. No social media rips.

Anyone breaking this rule will be banned as stated in rule 4 of the forum:

4) No doxing. Breaking this rule will result in a permanent ban. Under no circumstances the real names or personal information of model should to be revealed.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Pe bune? Macar daca nu posteaza nimeni nimic, spuneti si voi, a pus ceva nud content sau teapa ca Xonia ?

• Like
Reactions: jareh55591
H
honolulu006 commented
Are cineva ?

A
alphiev2 commented
niste minciuni, nu va mai faceti sperante, ala abia si-a facut cont ieri, clar sa faca la misto

D
DannyMyers commented
Am luat eu acum onlyfans-ul ei, am fost curios asa ca hai sa va zic exact ce gasiti. Are in mare parte asa, videouri si poze cu picioarele, manichiura pedichiura, poze sexy de nivel de instagram si twitter, reel-uri de la sala si cu ea imbracata in tinute elegante si reel-uri de umplutura care-s complet inutile. Atat are pe tot onlyfans-ul

A
alphiev2 commented
si nu vrei sa impartasesti cu noi?

D
DannyMyers commented
Eu am zis aici ce se gaseste pe contul ei, in mare parte feet pics, deci nimic wow, nu se arata in cine stie ce pozitii sau mai stiu eu ce, deci eu zic ca nu se merita sa dai 10 euro pt niste feet pics

4 Comments
A
alphiev2 commented
sa incerci sa ii scrii si in privat, poate poate, daca raspunde si zice ca da, ma abonez si eu la ea

D
DannyMyers commented
A
alphiev2 commented
ca ar vinde poze contra-cost, desi nu cred

D
DannyMyers commented
Nu vinde nimic, n-a mai intrat pe cont de pe 18 ianuarie, i-am dat ieri un mesaj dar cine stie cand o sa-l vada :))