hahaha tina sad si provaljena
inace ona prati redovno sta se desava ovde samo da znate,i ne barac__97 ne vidi joj se faca
likusa je prevara nevidjena,zavlacila da salje custom sadrzaj po narudzbini,ja joj namerno specificno u detalje napisem kakav klip ocu jer sam se plasio da salje tudji sadrzaj pa da joj bude nemoguce da nadje bas to sto sam narucio..i ona se vukla par dana kao hoce ali je u guzvi i na kraju kao nema vremena to da snimi i nudi mi random nesto iz telefona....i nebitno ona mi posalje sliku stavila cenu 50$ i reko ajde da me razuveri da nije prevarant kupim,ono selfi picke hahaha i tek onda ona meni kaze eej pa ja ne slikam facuu ovo ono ali ovo je moja slika 100 posto...i ja se setim onog mladeza izmedju sisa sto ima i trazim joj da mi proda sliku sisa da mi dokaze da je ona na sta ona meni kaze ja sam taj mladez skinula odavnoo,posle par dana kaci video mladez stoji tu hahahahhaha tako da tina jadna si,mozes da pravis ti lazne profile ovde i da navlacis retarde koje deres na of-u sa tudjim sadrzajem ali se brukas nevidjenoo,poyyyy
Ja sam platio i poslala mi je slike bez cenzure ali ih je zastitila