Social Media Girls

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
T
tony_obrad commented
hahaha tina sad si provaljena :D inace ona prati redovno sta se desava ovde samo da znate,i ne barac__97 ne vidi joj se faca :D likusa je prevara nevidjena,zavlacila da salje custom sadrzaj po narudzbini,ja joj namerno specificno u detalje napisem kakav klip ocu jer sam se plasio da salje tudji sadrzaj pa da joj bude nemoguce da nadje bas to sto sam narucio..i ona se vukla par dana kao hoce ali je u guzvi i na kraju kao nema vremena to da snimi i nudi mi random nesto iz telefona....i nebitno ona mi posalje sliku stavila cenu 50$ i reko ajde da me razuveri da nije prevarant kupim,ono selfi picke hahaha i tek onda ona meni kaze eej pa ja ne slikam facuu ovo ono ali ovo je moja slika 100 posto...i ja se setim onog mladeza izmedju sisa sto ima i trazim joj da mi proda sliku sisa da mi dokaze da je ona na sta ona meni kaze ja sam taj mladez skinula odavnoo,posle par dana kaci video mladez stoji tu hahahahhaha tako da tina jadna si,mozes da pravis ti lazne profile ovde i da navlacis retarde koje deres na of-u sa tudjim sadrzajem ali se brukas nevidjenoo,poyyyy

F
Fleshbold commented
Hahah druze moj najaci si ja sam tince pretplacen od kako ima onlifens i poslala mi je neke slike naravno gde se ne vidi faca ali konkretne i po zelji platio sam i dobio niti me zanima nesto drugo a ti druze ako imas nesto licno sa njom resi

F
Fleshbold commented
Sadrzaj taj je zastitila i ne moze da se skrin

F
Fleshbold commented
🙂