Crixns22
ha weboldallal találkoztál az full kamu volt! Ezek nem tudnak weboldalt csinálni...a zsebi még abba is megizzad hogy összevágjon egy videót magáról. Ezeket a twitter fiókokat és a rajta lévő weboldalakat meg talit nem ő csinálta ahogy álltalába a többi onlyfanses se. Ha láttad tiktokon vagy insta live-ba vagy ráírtál onlyfansen akkor tudhatod hogy ezek nem az ő oldalai és kéri hogy jelentsd az oldalt. Bár én rühellem ahogy affektál meg ahogy beszél meg ahogy kényszeresen bizergálja a haját meg sztem IQ az nulla. De amikor így látatlanba elhiszi valaki hogy 1500 Ft-os pörgetésbe szextali is lehet meg 300-an megkúrták blalblabla! Ez a nő full kezdő...2 palival kefélt életébe...kelleti magát de az nem jelenti azt hogy pénzért talizik veled vagy hogy 200-an átmentek rajta. Onlyfans után videóhívásban mikor probáltam elmagyarázni mit akarok majd a videóba látni tőle elpirult meg zavarba volt akár hányszor elhangzott a puncid meg a popsi lukad szó! Ha nem láttam volna több videóját a barátjával(ahol szintén bénáznak ugye) akkor simán a beszélgetésünk alapján szűznek montam volna....