React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Ban Toxic DMCA LOL Clap Shit

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
A
Anonymus998 commented
Allitolag most megint lehet venni “sebugyi, se melltartos” kepet vajon az is ilyen hasonloan semmit mutato?😂

S
szabi1818 commented
biztos ugyanilyen lesz ez is, nagyon sokat kell arra várni ha egyáltalán vmikor látható lesz a lényeg.

Pepita35
Pepita35 commented
Szerintem a legjobban azzal jarsz ha fel se iratkozol nemhogy contentet venni, amig ezeknek a ‘nivosabb, lanyoknak az accountja buzerans kis kocsog salesben nulla csak átbaszni tudo operatorok kezeben van. Addig 75%ban csak kizsakmanyolassal fogtok talalkozni és ezek a lakatolt contentek teljesen mashogyan elohypeolt szoveggel lesznek teriteken megvasarlasra.

Vegtere megkaptad a bugyi melltarto cuccot hiszen egyik sincs rajta igy nem tudsz belekotni, viszont egy arcraeses a vasarlas a nap vegen.
Tokeletes pelda pl :”nezd meg milyen nedves vagyok” es levan ontve olajjal a feneke miutan kifizettel 20$ ket kepert.
Mindegy , amig nem sajat maga kezeli a feluletet addig ezek az onlyfans ugynoksegen dolgozo kis ripacs gecik beloletek szedik halalra magukat es visszaosztanak a modelnek joesetben 50%ot.

Tobbszor jartam ugy hogy feliratkoztam eleg nivos csajszira onlyfans karrier kezdese elejen , es mar a DM ezesbe angolul kilehet erezni hogy maga irja e vagy kezeli e a sajat kis angol tudasaval es meg is tudod kapni fair aron a cuccot , vagy mindenfele emojival ellatott perfect angol uzenetek “🥵🤯💦 es tarsai”

Termeszetesen ez ido kozben is valtozik van egy csaj akire feliratkoztam legelejen 15$ert es 20dollarert dealeltem vele puncis videoert!!! Sajat kis magafele iras stilus ,angol tudas de real volt a ket fel kozotti deal.
Majd eltelt egy honap es jottek a faszom idegesito perfect mondatok, locked PPV-k keres nelkul ami 25$ fehernemus kepeket tartalmazott , es a kovetkezo uzenetemnel ahol megemlitettem hogy szeretnek megint egy puncis vidit akkor a masik oldalon levo fel azt se tudta mirol van szo mert arra keptelen a nyomorult budos paraszt gecije hogy legalabb a historyt vissza nezze a memberekkel mizu volt elotte, mielott atveszi az accountot es elkezdi a szar nulla tomeghulyito ertekesitesi “skilljét” … SE

H
hateinme55 commented
oszinten erdekelne, hogy ki veszi meg a 100.-ik semmitmondo melles kepet :D