Social Media Girls

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
2
225khk commented
Dacă ai android descarca Samsung internet browser da play la video și dacă îți apare si ai timp sa apeși pe fullscreen de la browser după când ești în fullscreen apeși pe 3 puncte și merge sa dai download

K
KB24KB commented
nu era problema de decodare. era patreon ul respectv la care, desi platisem pachetul , nu-mi dadea acces
am trimis msj si s-a rezolvat in scurt timp
am folosit un program de inregistrare ecran pt cele doua video pentru ca nu mergeau download-ate

stiu ca-s multi care au material cu Crina prin laptopuri si telefoane dar carora le este lene sa le urce

mi se pare muiala unii dintre noi sa plateasca material cu ea si sa si puna aici ce au, si altii (care probabil nici nu au platit ) sa nu puna ce au "pe acasa"

urcati ce aveti si va pun si eu filmarile - cum am tot pus stuff pe thred-ul asta
tineti pentru voi - 🖕🖕🖕

R
RechinCiocan commented
Eu unul mai mult decat ce e deja pe forum nu am reusit sa gasesc cu ea, eramcurios ce avea ea pe patreon la abonamentul de 200€ mai ales ca o si cunosc personal dar mi se parea super mult si posibil sa fi fost si ceva aiurea gen poze doar cu sanii la vedere, in ce ai descarcat tu e ceva diferit de ce e deja aici?

J
JohnVall commented

majoritatea nu au bani sa cumpere, deci daca vrei sa faci o fapta buna cum ai mai facut si pana acum, le poti posta, fiecare punem ce avem cu speranta ca poate vor pune si altii cand au ceva nou.