Social Media Girls

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
A
avramos commented
H19EAD, nekaj vas je na tem forumu, ki ste že ogromno prispevali 👏 in imate dovolj žicanja folka, kar popolnoma razumem. Ampak ravno zato se mi zdi, da so te zakriti screenshoti videov nepotrebni, ker edina reakcija bo ta, da bo folk prosu za video (ki ga itak ne nameravaš delit) in vse kar se nakonc zgodi je en kup nepotrebnih komentarjev in kregarija. 🤷‍♂️

W
wonderbonder commented

hmm peer to peer ni edina vrsta piratiziranja btw.. sicer pa če si že omenil p2p to je torrent ki ga deliš naprej da poteka hitreje enaka vsebina in ne ti meni jaz tebi :PepegaAim: ne mešaj torrenta z direct downloadi/ddl

Last edited:
M
Mongli commented
majster zdj pa nehej s tem svojim egom in razkazovanjem "znanja" o forumih..ce so kokr pravis forumi za to d se delijo vsebine potem se tud sam drzi tega in podeli kaj, ne pa da od 2022 (v 3 letih!) naberes faking 200 tock, downloadas pa use kar ti pride pod roko...zdj bos pa se pametoval tukej kaj je bistvo foruma...:PepegaAim:

B
blazina87 commented
Ti nujno rabiš en objem...evo...pošiljam virtualno...saj bo...samo hrabro ali kak že rečejo...