She's Live Right Now. And She's Waiting for You Talk to Her Free Social Media Girls
React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Toxic Ban DMCA LOL Clap Shit

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
B
burkinátor commented
Köszi az infókat mesterem. Ja, tudom nekem is így volt. 1 hónapra suboltam fel. Konkrétan az utolsó napon válaszolt. Mondom ez így leves. Utána még küldözgetett, hogy vegyek 70 eur-ért 7db képet. Mondom ez gatya.

G
gizsgudja5000 commented
nemtudom, nekem fura. Ha olasz miért nem olaszoknak gyárt contentet? A videóiban, és képein semmi nem utal arra, hogy pesti lenne. Privat instajara mondjuk nem latok ra, de semmi képet nem lattam, ahol posztolt volna barmit nyilvanos helyrol. Én szerintem kamu továbbra is :D lopott contentel szedi meg valaki magát lopott videokkal, azokat feliratozza. Ezért nem csinál kérésre videót, mert nem a sajátjai amiket kirak.

B
burkinátor commented
Hmmm még ebben is lehet valami. Ennyire én sem jártam utána. De ja mindenképpen fura, hogy adnának neki emberek pénzt meg mmondjuk nem is olyan gyász semmilyen tartalma van mint egy zsebinek, de kérésre meg nem gyárt.

W
Wanker9998 commented
ezt az instáját én anno bekövettem vissza is igazolt itt voltak story-ba kirakva parlamentről fotó meg a belvárosról képek volt otthon készült kisvideó is a többi kép étterem nyaralás stb közbe készült ami ki van rakva. OF beszélgetés közben küldtem neki instán reels videókat akkor reagált rá. Vannak rögzített story-k is rajta edzős kaja kérdez félek hogy miért csinált OF oldat meg ilyenek. Nem hiszem hogy sokat van ott belépve mert a 10 ezer követő már elég lecsökkent én se követem már egy ideje. Azt pörgette inkább ahol videók voltak csak kirakva de hogy azt miért lett deaktiv azt nem tudom mert úgymond azzal reklámozta a fenti oldalát amin elérhető az OF oldala. Én is úgy akadtam rá hogy tavaly feldobta a reelseit. Kommentek nagyrészében ahogy belé olvasgattam a szokás ❤️🔥 emojik mellett oltották hogy mekkora ribanc hogy árulja magát OF-n meg hogy egy hülye kurva kb ezek mentek.