React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Ban Toxic DMCA LOL Clap Shit

Requests Urša Tomažič

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Last edited:
2 Comments | Top reacted
U
us.er commented
a mi lahko pošleš na zs

P
Purman commented
Reupload lepo prosim🫣😁

Bi naredil kdo tread za korosko?, jst sem ga 2x pa so mi ga brisali

Sveti brat Janko
Sveti brat Janko commented
1. verjetno ne bodo objavili ker so ble direktno za njih in jih lahko pičke takoj najdejo.
2. slovenska policija je dejansko na tem forumu pod krinko, ker smo pač tako majhna država.
policiste se takoj dobi, ker so izjemno retardirani pri komunikaciji.

M
Mongli commented
Za točko 1.: Kaj dejansko vrjames da te picke vedo komu so kj poslale? :D
Pa ce se rajcajo, fukajo na dnevni bazi usakic z drugim in k posle sliko itk kao unsenta/briše, ona zdj res ve komu je kj poslala...usaka pa itk rece d tega ne pocne, ne posilja slik..pol k jo narajcas te pa zbombardira s slikam in videi :ROFLMAO:
Za točko 2.: Pičk je ogromn, slik, videev, same posiljajo okol in bogve kje use so te slike, ze po celi Sloveniji...A se ti zdi d policaji res nimajo pametnejsga dela kokr se zdj z eno po eno picko tukej ukvarjat, raziskovat kdo na tem forumu šera njihove slike k jih same okol talajo itd...pol lohk gremo kar usi v rest po tej logiki al kaj... :)

T
Trditim commented
U
us.er commented
Pisi za menjavo

S
Slo25580 commented
Narest je treba novega

D
Deleted member 5088821 commented
sm probu nardit novga pa so ga meni tut zbrisali :WeirdGo:

F