Requests - Ljubicasta Maca (Melanie Golic) | Social Media Girls

Requests Ljubicasta Maca (Melanie Golic)

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

• Absolutely no doxing. This includes everything from using and asking for real names, asking for IG and other social media accounts. No social media rips.

Anyone breaking this rule will be banned as stated in rule 4 of the forum:

4) No doxing. Breaking this rule will result in a permanent ban. Under no circumstances the real names or personal information of model should to be revealed.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Pozdrav braco, evo ovo sam uspeo da iskopam od nje
Al svakako ako ima neko njene stvari nek sibne ovde ili meni u dm, po meni najjace dupe ima riba.

2 Comments
T
thelastdon commented
brate ne mogu da otvorim ovaj link mozes da ga okacis opet? ili ostavi reddit ili nesto tako gde mogu da te kontaktiram, sajt me zeza

T
thelastdon commented
OVO sam nasao sa sajta koji si okacio, ali ovo je sve sa instagrama, a ovaj tvoj link je verovatno obrisan

Navodno dosta aktivna, netko ima info isplati li se uzeti?

4 Comments
V
VanNistelrooy commented
Pa ne znam bas koliko je pouzdana ta informacija da je dosta aktivna. Deluje mi kao da se dosta trudi da bude art kuja i da se izdigne iznad toga pa da se manje bavi time, a mozda je i samo blam da javno reklamira a iza zavesa sajt gori.

Par puta su kacili ljudi nesto od nje i bilo je nekoliko stvari koje su bile provokativnije od ocekivanog tipa gole sise itd al je sve pobrisano, tkd sve u svemu to sto kaci je vrv dobro samo je pitanje kolko cesto kaci

Voitle420
Voitle420 commented
D
Drkac420 commented
Kolko sam vidio samo danas je jedno 4-5 objava na zid stavila, a kao special stvari idu u private bla bla...

V
VanNistelrooy commented
-danas je jedno 4-5 objava na zid stavila

Jbg ako cenis da vredi ti uzmi pa raportiraj ovde valja li cemu