Requests - zsebibaba | Page 8 | Social Media Girls

Requests zsebibaba

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up

2 Comments
N
NeronChampion commented
én jó hülye voltam, adtam két esélyt onlyfansen, se nem válaszol, betesz két képet és ennyi. instán meg beszél fotózásokról stb, de egy feliratkozás normál esetben 30 dolcsi lesz nála

Renfield16
Renfield16 commented
igen ez ő... nálam is ugyan ez volt régebben

Tudja valaki mi történt vele? Régen az ország egyik legfelkapottabb "influencere" volt százezres követőtáborral. Ma meg már szinte a kutya se kíváncsi rá. Bár most újra próbálkozik, csinált egy új instát is, de párszázan követik csak.

You must be registered for see images

Terimakaszi
Terimakaszi commented
R
red001 commented
az hogy drogfüggő lett... láttam egy élő adását tik tokon... teljesen kész volt és nem alkoholtól

G
gipszjakab95 commented
Gyönyörű. Meg is érdemli.

G
Gaspi88 commented
Magyarországon szerintem két véglet van... az egyik azt hiszi, hogy majd a kaputelefonnal videózott harminc másodperces fenékrázás elég lesz Onlyfansre... A másik meg azt, hogy a profi fotós által fényképezett, semmilyen szintű erotikát nem mutató képek fognak sokat érni... Zsebinek bár voltak hosszabb, "komolyabb" videói, de úgy hallottam, hogy külön összeget kért értük, plusz hányat csinált összesen, négyet? Tehát az eredmény úgy is ugyan az, hogy előfizetsz és kb. a semmit kapod.

Nem igazán aktív mostanában, de amit posztolt az ebben benne van plusz a régi of és egyéb dolgai

2 Comments
Nexoo
Nexoo commented
Te jó isten, hogy tudta magát ennyire elcsúfítani.

G
Gaspi88 commented
Jó drogoshoz híven lesoványodott, de az implantátumok maradtak ugyan akkorák...