React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Ban Toxic DMCA LOL Clap Shit

Requests Lavinia Mihai

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Care se baga la cheta sa luam extra?
Ați luat salariul 😂😂😂😂

2 Comments | Top reacted
P
PatrickPatrick121 commented
Facem cheta dar nu răspunde la oricine , trebuie sa fie cineva care a mai cumpărat de la ea sau a vb cu ea

P
Nu se baga nimeni la cheta ?

4 Comments | Top reacted
A
arss166 commented
Poate pune cineva content-ul de pe site-ul acesta? Nu imi pot face cont. Mersi!

S
Serpiente16 commented
Nu are mai nimic postat , doar povesti

A
alinush2001 commented
S
Serpiente16 commented
Ne cunoastem cumva sau ne-am mai intalnit pe la aceleasi curve de ma faci mincinos fara sa zici de ce ?

Oare pe sume mari și o trage ce părere aveți ? Are femeia și copii probabil a fost căsătorită și actual divorțată

4 Comments | Top reacted
S
Serpiente16 commented
Esti prost de puti si ma faci pe mine mincinos 🤣🤣

A
alinush2001 commented
nu mai comenta că ți se vede numele real la o postare
Poate vrei sa îți pun IG ul aici
Te am făcut mincinos că lavinia pe contul de feet deține content iar tu ai zis că nu are nimic
Concluzia - mincinos

S
Serpiente16 commented
Pe contul de feet doar povesteste fantezii daca tu zici ca aia e content , si de aia nu mai pot eu ca imi apare instagramul aici 😅😅😂😂

S
Serpiente16 commented
Si sa ne intelegem , o cunosc personal , nu vorbi prostii numa ca sa ai discutii. Daca vrei posteaza ceva daca nu marș in morții tai. Ca nu ai postat nimic numa te iei de mine aiurea.

7 Comments | Top reacted
L
liviu33 commented
Mai vreți cu ea ?

S
Serpiente16 commented
Numa mie mi se pare ca in ultima poza nu pare a fi ea?

L
liviu33 commented
s a vopsit iar dar tu dc nu postezi nimic ?

P
Mai pune dacă mai ai cu ea , de unde cumperi contentul ca mie pe *** nu mi a răspuns nici acum ? 🤣🤣🤣

L
liviu33 commented
S
Serpiente16 commented
pentru ca nu am nimic nou , am aceleași poze ce erau pe net pana acum . Daca am ceva de postat o sa o fac

L
liviu33 commented