Ne haragudj de ez nagyon cringe ha beszívod. Én is ráakadtam egy ilyen kamuaccountra, szívattam egy kicsit, aztán elengedtem, utána írogatott, hogy ad kedvezményt meg minden, mondtam hogy írjon rám a rendes accountjáról erre letiltott
vibris videója lesz! Eddig még nem dugott Pablo-val, de ezt leírtam ott is ahol kérdezted hogy mikor lehet megvenni, de várjad csak sok sikert Antilop44
Te a pablo vagy? Vagy a másik? Ugy nyomod ezt a promo hülyeséget! Már 3x jelöltelek be és írtam le hogy nem lesz! Probálta befűzni a zsebit is meg a kota szandit is de azt mondta nekem esélytelen mert eggyik se akarja...de főleg a zsebi mer 2 faszival kefélt egész életébe... tehát amikor a zsebi leirja only-n hogy biztos nem lesz, aztán a pablo is leírja only-n hogy nem lesz vele sajnos....akkor mi az úristenbe reménykedsz?
Csak egy kérdés, valaki tud olyat erröl a zsebiröl, hogy van-e olyan kép vagy videó ahol combfixben van? Tudom nem a legélesebb kés a fiókban ez a lány meg fiatalon már nagyon mű, de én megnéznék róla olyan képeket vagy vidiket is, ahol combfixben van, esetleg dugják.
Aki fel van iratkozva most a zsebire az írjon rám, be akarok szállni a mai videó költségébe. (Persze ha tényleg jön)(Jelenleg nem vagyok feliratkozva rá mert szart rá)
igen ugyanugy 76 poszt van, amikor én lecsatlakoztam, jól tudom privát üzenetben kell kérni a képet és pluszba fizetni az alaphoz...én már 2 hónapja nem dőlök be neki.
Ragyáspicsájú bőrbetegséges trampli kiélt redves kurva lett csoro ilyen fiatalon... Azért ahhoz, hogy valaki így elbassza az életét elég erősen kell próbálkozni - neki sikerült.
ha weboldallal találkoztál az full kamu volt! Ezek nem tudnak weboldalt csinálni...a zsebi még abba is megizzad hogy összevágjon egy videót magáról. Ezeket a twitter fiókokat és a rajta lévő weboldalakat meg talit nem ő csinálta ahogy álltalába a többi onlyfanses se. Ha láttad tiktokon vagy insta live-ba vagy ráírtál onlyfansen akkor tudhatod hogy ezek nem az ő oldalai és kéri hogy jelentsd az oldalt. Bár én rühellem ahogy affektál meg ahogy beszél meg ahogy kényszeresen bizergálja a haját meg sztem IQ az nulla. De amikor így látatlanba elhiszi valaki hogy 1500 Ft-os pörgetésbe szextali is lehet meg 300-an megkúrták blalblabla! Ez a nő full kezdő...2 palival kefélt életébe...kelleti magát de az nem jelenti azt hogy pénzért talizik veled vagy hogy 200-an átmentek rajta. Onlyfans után videóhívásban mikor probáltam elmagyarázni mit akarok majd a videóba látni tőle elpirult meg zavarba volt akár hányszor elhangzott a puncid meg a popsi lukad szó! Ha nem láttam volna több videóját a barátjával(ahol szintén bénáznak ugye) akkor simán a beszélgetésünk alapján szűznek montam volna....
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.