She's Live Right Now. And She's Waiting for You Talk to Her Free Social Media Girls
React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Toxic Ban DMCA LOL Clap Shit

Social Media Girls

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
W
Wanker9998 commented
Az eltűnésekre az a magyarázata hogy besokall mentálisan a sok chateléstől és ezért hanyagolja egy időre valószínű addig amíg ki nem futt a pénzből akkor újra aktív lesz. Ha azt nézed ilyen minimális ráfordítással is gondolom millió felett beesik neki egy hónapba akkor minek fájjon belé több energiát. 79-89 aktív feliratkozója lehet most ezzel a leértékeléssel, 50-nel indult aztán az a baj hogy nem jegyeztem meg hogy a második vagy harmadik 10-es fut ki most. 10 embernek elküld egy 100$-os csomagot 20 megveszi mondjuk egyből 600ezer a számlán mínusz az adó (ha kiutalja számlára) meg amit az oldal levesz belőle. Rosszlányok.hu-val jobban jár az ember ott legalább élőbe van minden 🤣

W
Wanker9998 commented
javítás "20-nak küldi el"

LordSick
LordSick commented
nekem is gyanús , ha kiderülne hol oktat pilatest az már bizonyotana talán .

G
gizsgudja5000 commented
Vagy lehet tényleg csak nagyon fura a csaj. De egyelőre nekem továbbra is fake profil feelingje van, de akkor meg elég profin csinálja. Nemtudom miért de valami shady nekem :D De attolmeg bitang jo, es @Wanker9998 a képek és videok 10/10, nagyon köszi oket.