Requests - ChloeCoral chloe_coral | Page 3 | Social Media Girls

Requests ChloeCoral chloe_coral

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Valaki fel van iratkozva az OF-re? Még mindig keresek róla képeket videókat.
Is anyone subscribed to her OF? I'm still looking for pictures and videos.

3 Comments
diplomatico
diplomatico commented
felesleges pénzkidobás feliratkozni, fehérneműs, bikinis insta képeket posztol (pár hónapja, mikor féláron volt, feliratkoztam),
hacsak nem akarsz dm-ben min. több száz, de akár ezer dollárokat is rááldozni, hogy küldjön nude képet/videót (akkor persze hajrá),
ugyanis az elferdült realitásban, amiben ő él, szerinte ez tök valid, hogy valaki ennyit költ arra, hogy utána képekre recskázzon, meg ő nyilván ennyit ér és neki ez jár mert ő princess stb stb, mint amit az összes hozzá hasonló agymosott kislány mantráz manapság

C
canseethis commented
A ticket show amiket csinál azok is durva áron vannak és sok mindent általában nem csinál. Tényleg hihetetlen milyen árai vannak. De hát biztos van aki fizet neki olyan sokat mert hát még mindig nyomja. Köszi az infót!

diplomatico
diplomatico commented
igen, ezt úgy írom, hogy kikérdeztem és valóban hivatkozott erre is, hogy ez a szint ez úgy van belőve, hogy neki ezt kifizetik, szóval nem éreztem arrogánsnak vagy picsának, mert tökre elérhető volt meg kommunikatív, hanem ő konrétan ebben él és elhiszi, hogy ez a normális, hogy ő a világ közepe, mert vannak ezek szerint bőven simpek akik erre kondicionálták,
illetve amik eddig kikerültek privát és ticket show részletek abból levágós, hogy kb ugyanazt csinálja, elég script szagú is nekem. ahhoz, hogy valami merészebb vagy értékelhetőbb privát showt nyomjon az ilyen 5000 token minimum azt mondta
onlyn meg a valag pénzért se várjon senki extrát, csak ilyen playboy szintű meztelen képek, amiket árul, szóval csalódás volt számomra amiket írt

Sziasztok!
Ez valakinek esetleg nincs meg?

Sziasztok!
Valakinek ez a videó nincs meg esetleg?

Y
yilov94 commented
Még volt 2-3 videó ott ahonnan ezeket leszedtem, vkit érdekel? Feldobjam?

H
Hahahahhahajaj commented
Y
yilov94 commented
Igazából a többin már semmi akció ezen még meztelen de nem tudtam leszedni : https://***/d/936oh83s2n3f

Y
yilov94 commented
Nem engedi szerkeszteni : https://ds vpla y.com/d/936oh83s2n3f