👀👀👀AI undress and fuck anybody 💦💦💦 👉👉👉 TRY IT NOW
Requests - Kaja Vrbek | Page 4 | Social Media Girls

Requests Kaja Vrbek

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Ona je zdej menedžer in vabi punce da si preko nje ali njene agencije naredijo onlyfans.

Tale Rita Krasnik, katere zasebnost je bila pred leti zlorabljena ko je videe objavljal njen bivši in je bila cela scena zaradi tega tudi medijska si je pred kratkim z njeno pomočjo nardila onlyfans...

Kaj bo objavila je veliko vprašanje ampak ne verjamem da bo kaj resne golote...

Skratka puncam je obljubila tudi do 10k zaslužka😆😆😆😆

2 Comments
dahacpuhne
dahacpuhne commented
M
Mongli commented
Zvezda ker ma 24k sledilcev k jih ma usaka povprecna picka vec
😂 😂 😂

Deleted member 6636436

New member
Deleted Account
Oct 27, 2024
2
5
prejšn mesec sem se parkrat pofuku z Kajo. vse mi je plačala ubistvu, ampak drgač nč posebnga, nardila je eno sliko brez obrazov samo telesa k mam kurca v njej in sem na nje ampak nevem kje je objavla/če je oz. najbrž bo? na bumblu sem jo najdu če kdo hoče probat svojo srečo, sliki se v kkšni srajčki pa da si zrihtan, išče support njenga of-a. je iz pobrežja drgač v mb. gl

T
trintiy commented
Čestitam.. Ima kdo fotke muce zdej, odkar ima pirs ?

P
pikolineo commented
a ste vi vsi prfuknjen majke mi ... da vas te pičke vozijo hcat k majmune... prvo kot prvo če bi ti njo poznal bi vedel skod je... in kje vsak dan X6ka stoji... pa to ni na pobrežju lol... še tolk nisi brihten da bi pogledal ko ima naslov javen... pa težko boš sfejkal njeno sliko ko ima tatu na pički pa pirsing... dej model pejt spat...

P
pikolineo commented
kaj pol pa se vdajo pa ji dedi dajo za fukat ali kak je to haha... nevem še ste videli ampak ona ima že skoz nek AX napisano na IG, FB pa povsod... kao nek najljubši človek na svetu... jaz osebno ne verjamem nikol u životu da bi se šla z nekom random fukat, sploh pa z nekih dejting strani hahaha... ona morda res sama išče samo vsi vemo kake... na vpliv pa denar

M
Mongli commented
Ti si en taksn lulek naivn k ga redko najdes....sploh ne ves kaj use zenske pocnejo in kaj je ta kuzlca use prpraulena narest za dnar in ego, ceprov lohk vids kaj use, ampk ti se vedn ni jasn...iz izkusenj ne enga ampk vec tipov je povedal to kar sm gor napisu. Pa ne sm ona..tko to gre dandans, eni bl sirok gledamo drugi boste ostal ozkogledni. Ce ti tega ne vrjams in si se sprjaznu d bos drku kurac na njene slike, si pac en papak vec na tem svetu...

Pa srecno drkanje se naprej

Deleted member 6636436

New member
Deleted Account
Oct 27, 2024
2
5
D
Deleted member 6636436 commented
ne nisem snemal contenta z njo da bi se tko zmenila. Ampak tko k preberem ubistvu sem ji dal content ja. Neki sva se spričkala ker je vse bolj umetno pa okrog denarja, jst nemorm sledit njenim financam zato sem ji povedal svoje in jo blocku. She was never mine it was just my turn.

N
Naughty boy commented
O shit ker Bullshit ta zelvica prodaja. 🤣

M
Manofhonor commented
Ravno danes na IG odgovarja na vprašanja.
Lahko jo vprašate ali naš kolega govori resnico 😄😄.
Mene niti ne zanima mu verjamem na besedo.

M
Mongli commented
Dj ne bod debiln..kokr d bo ona po resnic povedaala..zenska je.. ;)

Mamo kaj novega?🫣🫡

• Shit
Reactions: Nito13 and vido
2 Comments
M
Manofhonor commented
Je ja..

Na FB je spet imela monolog kako jo žalitve nič ne ganejo, da je ponosna na svoj onlyfans, da zasluži preko 300.000k in podobne zadeve.

Nonstop pa ima neke komentarje....tako da to je novo.

M
Mongli commented
Njena "zvezda" zahaja, sploh ni vec zanimiva med uso to poplavo novih boljsih mlajsih Onlyfensic...