Requests - Szevelin | Page 3 | Social Media Girls

Requests Szevelin

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Ennek valami nagyon csuff saláta picsája lehet hogy nem igen mutogasa

3 Comments
Lófaszú
Lófaszú commented
Amilyen szinten mutogatja magát, valamit le is kell tegyen az asztalra.
Itteni fórum tagok közül valaki felszedte már?
Tud szopni-baszni?

J
Jakab D-s s commented
Hát ez egy büdös csicska Salata picsàjuu küld egy videót 0:11 másodperces és 25$ 😂😂😂

D
deedeed commented
áruld már el nekem, hogy milyen az a saláta picsa

Valaki vete meg 35$ 4 kép alitolag mutasa a saláta picsájat azt írta ki le került a bugyi és van 4 kép

D
deedeed commented
hát komám, nagyjából egy 6 éves szintjén lehetsz, ezt már több alkalommal is bebizonyítottad. az a szomorú hírem van számodra, hogy az ilyen szövegekre maximum az fogja felbaszni magát, aki ugyanolyan agyhalott, mint te vagy :PepeLaugh:

J
Jakab D-s s commented
Az pont te vagy mert normális ember el megy a koment melet de mind anyád miközben szopkodja a faszom te olvasod és ide irogatsz 😂😂😂

D
deedeed commented
sikerült 8 hibát sikerült vétened egy ekkorka mondatban. Ebből arra következtetek, hogy ez több, mint ahány működő agysejted van :poop:

casheD69
casheD69 commented
Hiába 16 ezer az a pakk kétlem, hogy látszódna is valami :/ De hátha kiderül egyszer.. :p

Tegnapiak, ránéztem így pár hónap után, de semmi új.

1 Comment
L
laa12 commented
Ezek a fejjel lefele fényképezések, instant stroke...

Itt az 'állitólag se bugyi se melltartó' 18(!!) ezerért

A
Anonymus998 commented
Allitolag most megint lehet venni “sebugyi, se melltartos” kepet vajon az is ilyen hasonloan semmit mutato?😂

S
szabi1818 commented
biztos ugyanilyen lesz ez is, nagyon sokat kell arra várni ha egyáltalán vmikor látható lesz a lényeg.

Pepita35
Pepita35 commented
Szerintem a legjobban azzal jarsz ha fel se iratkozol nemhogy contentet venni, amig ezeknek a ‘nivosabb, lanyoknak az accountja buzerans kis kocsog salesben nulla csak átbaszni tudo operatorok kezeben van. Addig 75%ban csak kizsakmanyolassal fogtok talalkozni és ezek a lakatolt contentek teljesen mashogyan elohypeolt szoveggel lesznek teriteken megvasarlasra.

Vegtere megkaptad a bugyi melltarto cuccot hiszen egyik sincs rajta igy nem tudsz belekotni, viszont egy arcraeses a vasarlas a nap vegen.
Tokeletes pelda pl :”nezd meg milyen nedves vagyok” es levan ontve olajjal a feneke miutan kifizettel 20$ ket kepert.
Mindegy , amig nem sajat maga kezeli a feluletet addig ezek az onlyfans ugynoksegen dolgozo kis ripacs gecik beloletek szedik halalra magukat es visszaosztanak a modelnek joesetben 50%ot.

Tobbszor jartam ugy hogy feliratkoztam eleg nivos csajszira onlyfans karrier kezdese elejen , es mar a DM ezesbe angolul kilehet erezni hogy maga irja e vagy kezeli e a sajat kis angol tudasaval es meg is tudod kapni fair aron a cuccot , vagy mindenfele emojival ellatott perfect angol uzenetek “🥵🤯💦 es tarsai”

Termeszetesen ez ido kozben is valtozik van egy csaj akire feliratkoztam legelejen 15$ert es 20dollarert dealeltem vele puncis videoert!!! Sajat kis magafele iras stilus ,angol tudas de real volt a ket fel kozotti deal.
Majd eltelt egy honap es jottek a faszom idegesito perfect mondatok, locked PPV-k keres nelkul ami 25$ fehernemus kepeket tartalmazott , es a kovetkezo uzenetemnel ahol megemlitettem hogy szeretnek megint egy puncis vidit akkor a masik oldalon levo fel azt se tudta mirol van szo mert arra keptelen a nyomorult budos paraszt gecije hogy legalabb a historyt vissza nezze a memberekkel mizu volt elotte, mielott atveszi az accountot es elkezdi a szar nulla tomeghulyito ertekesitesi “skilljét” … SE

H
hateinme55 commented
oszinten erdekelne, hogy ki veszi meg a 100.-ik semmitmondo melles kepet :D

K
Kolostormalacvoltam commented

Iphone soha sem a jó minőségű képekről volt híres. Ez valami rossz beidegződés.
Mindegyik excsajomnak iphoneja volt és kritikán aluli képeket tudtak.(és akkor ki voltak akadva, hogy egy 60 ezer ft-os kínaival jobb képeket csináltam, mint ők)
Talán most a legújabb széria már felér valami szintre, de az ezelőttiek egyáltalán nem. Mint pl ez https://jpg5.su/img/img-1382.alYfL4e

P
Pervert6988 commented
Sziasztok van pár videó tőle de viszont nem nagy szám csak bugyiba mutogassa magát azt postoljam vagy ne? Meg csak imagepondra tudnám feltöltenni képernyőrögzitővel a videókat.

A
Adamooo11 commented
Megnéznénk ;)

J
Jakab D-s s commented
Itt egy bajj van salàta a picsa aztán nem mutogatja 💀💀

OnlyFans képek 👀✌️

2 Comments
LickMyMatzoBall
LickMyMatzoBall commented
Ohhmygowwd. Minden testnyílását megkóstolnám ahol éppen nem vesz levegőt. Jesszusom, tökéletes lány. 😍

dumdudum582
dumdudum582 commented
Szilikon rendesen befigyel. Gusztustalan...

Deleted member 7504927

New member
Deleted Account
Jun 2, 2025
3
175
Website
Visit site
4 Comments
H
he1nekem commented
jó cucc

N
Nathanwake commented
Mostanában már nem nagyon vannak új contentjei?

G
Gibsonka2 commented
Vannak neki, csak szerintem senki sem veszi. Ugyanilyen 10 másodperces videókat akar eladni továbbra is. Punci nem látható továbbra sem.

H
he1nekem commented
fukar

Huh, látom senki nem vásárol már tőle. :D

2 Comments
U
upaktir89 commented
Nem lehetne esetleg elolvasni a fórum szabályzatàt?

J
Jakab D-s s commented
Te ne légy annyira nagy fórum szabályzat olvasó amíg a családod melet itt vered a F.....