Requests - Vanessa Vermeersch | Social Media Girls

Requests Vanessa Vermeersch

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

• Absolutely no doxing. This includes everything from using and asking for real names, asking for IG and other social media accounts. No social media rips.

Anyone breaking this rule will be banned as stated in rule 4 of the forum:

4) No doxing. Breaking this rule will result in a permanent ban. Under no circumstances the real names or personal information of model should to be revealed.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up

WanSwor

New member
Mar 26, 2021
10
206
Visit site
ezen a képen meztelen, segg környéken érdemes ráközelíteni, meg szórakozni a fényerővel, instagram.com/lazlo_lallo készítette a képet, lehetséges, hogy neki van még jobb is.

You must be registered for see images attach

a két csatolt képen lehet leginkább látni a mellét az eddig publikus képeken, ennyit tudok.

Attachments

• van.jpg
    van.jpg
    169.5 KB · Views: 0
  • 121738203_2388670808095314_6233444615937946555_n.jpg
    121738203_2388670808095314_6233444615937946555_n.jpg
    302.6 KB · Views: 0
Comment
Tud valaki erről a lányról valami újat? Instáról eltűnt, külföldre költözött.

Miből élhet ott? Nem hiszem, hogy a spirituális hülyeségeit túlzottan megfizetné akárki is.

4 Comments
A
Anonymous_99 commented
Jól vagyok köszönöm!

Sajnos nem tudtam a spirituális hülyeségeimmel foglalkozni, mert kokainfüggő erőszakoskodó emberektől menekültem akik megpróbálták tönkretenni az életem, prostitúcióba kényszeríteni és megölni.

2022től az apamtól menekültem
2024től egy dél afrikai kémtől akit Angliában ismertem meg es eljátszotta a lelki társam végül Spanyolországban fentanyllal drogozott a tudtok nélkül es hipót tett a vizembe hogy el tegyen láb alól. Az ott egy húzós néhány hónap volt hogy kikerüljek az országból de értékes információt nyertem arról hogy ki vagyok es miért is bököm néhány ember csőrét
Aztán egy katona próbált prostitucioba kényszeríteni.

Egyik sem járt túl jól, Karma is a bitch.

Atutazam nyugat Európát, es különböző hostelekben, hotelekben dolgoztam, ebben az évben Amszterdamban egy Hostel es étterem managere voltam.
Dolgoztam önkéntes programokon keresztul
Voltam au pair
Es dolgoztam közvetítő irodakon keresztül.

tavaly ilyenkor került a tudatomba ez az oldal es hogy nehanyotok meg mindig recskazik a kepeimre es megszállottja az életem alakulásának.

Meg mindig tolom a spirituális hulyesegeim amire nagyon is kíváncsiak az emberek, viszont ami meg fontosabb, az elmúlt évben fizetett művésszé váltam es 2024 augusztus óta a festményeimet értékesítem.

Nem volt könnyű az elmúlt néhány év, de megérte.
Stabilabb vagyok önmagamban, a tudásomban. Sikerült rendbe tenni a traumáim. teret kaptam a vezetői képességeim gyakorlására. megtanultam az alap spanyol nyelvet, évek óta először el tudtam mennyi nyaralni múlt nyáron, ráadásul egy másik kontinensre es jelenleg újra építem ki az vállalkozásom csak nemzetközi piacra.

Minden szar ami rám lett dobva termőtalajjá változtattam es erősebbnek, szebbnek es egységesebbnek érzem magam.

Szóval hála es köszi mindenkinek aki baszakodott.

A
Anonymous_99 commented
Az időben amikor kérdezted miből élhetek ott, úgy tűnik nem tudtad hogy belga kettős állampolgár vagyok es 8 éves koromig Belgiumban éltem 2. Osztályos koromig.
Az apámhoz költöztem es az életem pokollá változott. Ha esetleg olyan kérdésed lett volna hogy a testemből éltem e: nem.

Egyik férfi sem kapja meg azt az örömet ;) a testem nem sperma kuka.

H
Hunterhug1212 commented
Szia Vani! Fel a fejjel, es jo ez az update, hogy megvagy. Udv, egy volt szegedi csoporttarsad.

SSoldierBBoy
SSoldierBBoy commented

Szia!

Először is őszintén örülök, hogy végül sikerült megtalálni a számításod sok-sok nehéz év után!
El sem tudom képzelni, hogy mit érezhettél, amikor ezeket átélted...
Ugyanakkor a magam részéről nem annyira értem, hogy miért írtad le ide mindezt, hiszen mi a te életedben nem vagyunk senkik, nem tartozol beszámolóval, nem kell bizonyítani semmit.
Mi csupán pár férfi vagyunk, akiknek tetszel, mint nő, hiszen valóban gyönyörű vagy. ❤️
Tudom, hogy ez a fórum nem a világ legerkölcsösebb helye, szerintem ezzel mind tisztában vagyunk és nem tennénk ki a faliújságra, hogy mi ezt pörgetjük - nekem se tudja egy ismerősöm se konkrétan, mert van bennem emiatt szégyenérzet bőven - de ami talán mentségünkre szólhat az az, hogy mi is emberek vagyunk vágyakkal és ösztönökkel, amiket a valóságban sokszor nem tudunk úgy megélni, ahogy szeretnénk, ezért nyúlunk "ilyen szerekhez".
Őszintén sajnálom, ha ez az egész számodra bántó volt, hiszed vagy sem, nem ez volt a cél.
A threadet igyekszem leszedetni és többet nem kerülsz itt szóba.

Minden jót és szurkolok neked! ❤️

Last edited:

csak nem valószínű, hogy enged új követőket, gondolom mert mindenhova kipostolgatják a képeit.

• Like
Reactions: Anonymous_99
1 Comment
A
Anonymous_99 commented
így van.

A testem, a gondolataim es érzéseim az enyémek.
Attól mert en ugy döntök hogy megosztok belőle részleteket nem jelenti azt hogy másnak joga van felhasználni őket az engedélyem nélkül, sőt megpróbálni fegyverként felhasználni ellenem szégyenítésre es gyalázásra csak azért mert utalja önmagát es nem tetszik neki hogy valaki nem így érez önmaga iránt.

Jó okkal tűntem el.

A történeim es képeim azt a célt szolgálták hogy másokat inspiráljak. Hogy megmutassam hogy lehet boldognak lenni nehézségekkel, hogy attól hogy valaki pozitív meg nem azt jelenti hogy nem voltak nehézségei az életben, hogy van traumatikus élmények után meg lehetőség boldogságot találni es hogy erő van az őszinteségben, a meztelensegben - érzelmileg is- es a transzparenciában.

Ezek az oldalak es kommentek csak bizonyítják, hogy rengeteg embernek problémái vannak azokkal akik felvállalják önmagukat, a sötét oldalukkal es meztelen igazsagukkal együtt.

Kaptam jó néhány nagy pofont az élettől es értékes leckéket tanultam. Hálás vagyok érte.

ezeket a képeket illesztettem be, csak valamiért elszarta a fórum. nem túl változatos tartalom, lehet pihentetni kéne kicsit ezt a topikot, mert a csaj szellemileg brutálisan kezd leépülni a bejegyzései alapján.

D
DavidASDASD commented
Meglepően értelmes kommentek, srácok. Le a kalappal!
Csatlakozok én is hozzátok. Rossz olvasni amiket ír, de amíg a spirituális dolgokban keresi a kiutat, "boszorkánnyá képzi magát", stb., csak egy végtelen öngerjesztő folyamatban ragad. Remélhetőleg előbb vagy utóbb ha nem is ő, de valaki a környezetéből kirántja ebből és ajánl neki egy szakembert.

SSoldierBBoy
SSoldierBBoy commented

Én is olvasgattam még a régi profilján a képek alatti leírásokat, konkrétan az egész életét (és annak minden fájdalmát) megosztotta az Instagram követőivel meglepő részletességgel és hát mit ne mondjak, eléggé elszomorító volt, amiket ott leírt.
Mindenfajta abúzus, végtelen frusztráció és az ezekből adódó összes szarság..
Egyszer próbáltam beszélgetni vele erről az egész spirituális cuccról, amivel foglalkozik, mert őszintén érdekelt, de nem válaszolt, ha előtte írtam arra is csak ímmel-ámmal írt, gondolom úgy volt vele, hogy csak egy újabb kanos hülyegyerek vagyok, (ami mondjuk nem áll távol a valóságtól, mert nagyon tetszik 😆) úgyhogy nagy beszélgetésekbe nem bonyolódtunk.
Na mindegy, remélem egyszer kikecmereg ebből a szarból, mert ahogy látom, 29 éves, szóval a fiatalsága jó része már sajnos odavan...

M
marlboronam commented
Reuppold a képeket légyszíves pls🙏.
Szerintem büszke lehet a csaj a testére, csak nem talált eddig egy normális faszit, aki nem engedi hülyeségeket csinálni. Egyedül nehezebb, de nem lehetetlen, csak gondolkodni kell, cél és cselekvés. Persze mondani könnyű 😅

SSoldierBBoy
SSoldierBBoy commented