You must be registered for see links
Esélytelennek látom, de hátha valakinek lapul valami..
-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.
-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.
-Include timestamps if you post a long video or a full live video.
-Make sure ALL girls posted are 18+
This also means no children in the background.
No more warnings.
Anyone breaking this rule will be banned as stated in rule 4 of the forum:
4) No doxing. Breaking this rule will result in a permanent ban. Under no circumstances the real names or personal information of model should to be revealed.
Sajnos nem tudtam a spirituális hülyeségeimmel foglalkozni, mert kokainfüggő erőszakoskodó emberektől menekültem akik megpróbálták tönkretenni az életem, prostitúcióba kényszeríteni és megölni.
2022től az apamtól menekültem
2024től egy dél afrikai kémtől akit Angliában ismertem meg es eljátszotta a lelki társam végül Spanyolországban fentanyllal drogozott a tudtok nélkül es hipót tett a vizembe hogy el tegyen láb alól. Az ott egy húzós néhány hónap volt hogy kikerüljek az országból de értékes információt nyertem arról hogy ki vagyok es miért is bököm néhány ember csőrét
Aztán egy katona próbált prostitucioba kényszeríteni.
Egyik sem járt túl jól, Karma is a bitch.
Atutazam nyugat Európát, es különböző hostelekben, hotelekben dolgoztam, ebben az évben Amszterdamban egy Hostel es étterem managere voltam.
Dolgoztam önkéntes programokon keresztul
Voltam au pair
Es dolgoztam közvetítő irodakon keresztül.
tavaly ilyenkor került a tudatomba ez az oldal es hogy nehanyotok meg mindig recskazik a kepeimre es megszállottja az életem alakulásának.
Meg mindig tolom a spirituális hulyesegeim amire nagyon is kíváncsiak az emberek, viszont ami meg fontosabb, az elmúlt évben fizetett művésszé váltam es 2024 augusztus óta a festményeimet értékesítem.
Nem volt könnyű az elmúlt néhány év, de megérte.
Stabilabb vagyok önmagamban, a tudásomban. Sikerült rendbe tenni a traumáim. teret kaptam a vezetői képességeim gyakorlására. megtanultam az alap spanyol nyelvet, évek óta először el tudtam mennyi nyaralni múlt nyáron, ráadásul egy másik kontinensre es jelenleg újra építem ki az vállalkozásom csak nemzetközi piacra.
Minden szar ami rám lett dobva termőtalajjá változtattam es erősebbnek, szebbnek es egységesebbnek érzem magam.
Szóval hála es köszi mindenkinek aki baszakodott.