Requests - Zagreb | Page 21 | Social Media Girls

Requests Zagreb

Petra bellina neko?

• Like
Reactions: ghvii and Jurica21
J
jojoz commented
brate pripadaju istoj osobi to sto si ti paranoican jer ti varas ljude nije moj problem. nemas ono sta si nudio sa svrhom da ti ljudi na prevaru posalju sto vise toga i sad su ljut jer te netko prozvao

a svakom ko pita posaljem bez nekog "zamjena" i pizdarija, jer nisam prevarant ko ti (naravno prevarantima ko tebi necu poslat)

G
Gengar23 commented
Nimalo nisam ljut samo eto moram da pojasnim ljudima o cemu se radi kad si me vec spomenuo.
Ne moze jedna slika imati top rezoluciju a druga ni priblizno takvu i da tvrdis da je to ista osoba, onaj ko se razumije u te stvari zna o cemu pricam, al ti si glup za to. Zato sam i objavio slike da oni koji se razumiju vide o cemu se radi.
Ne treba neko da te pita, vec objavi ovdje ljudima to sto imas da imaju ljudi, jer ti nisi skupljac kao ja zar ne.
Pa objavi ljudima onda, ili se prestani pretvarati da nisi skupljac i priznaj da si skupljac koji nije imao nista da ponudi da bi dobio ono sto te zanima. Cekam da vidim kako nisi skupljac kako kazes.

J
jojoz commented
Jer slike se ne mogu uzimati sa različitih uređaja i različitim metodama? Aj ne seri.
Sve šta osobno dobijem i objavim. Ti evo tvrdiš da imaš sliku a nisi ju objavio.

Vidiš susjede iz npr. Srbije na svojim threadovima kako smo dijele, a naši, kao ti, samo drže sve za sebe i lažu šta imaju šta nemaju. Ovo šta si postao sam i objavio javno nedavno, a ti ovo što tvrdiš da imaš nisi nigdje objavio. Prema tome vidi se ko je tu sakupljač.

G
Gengar23 commented
Hahahha jel cujes ti sebe😂 izmisljas price neke i mogucnosti samo da odbranis neodbranjivo.
Svi koji se razumiju u to znaju i vide da slike nisu iste kvalitete i samim tim ne pripadaju istoj osobi vec jedna slika uzeta od jedne osobe, druga slika od neke druge, i poslao si sve to zajedno i predstabio da je to jedna ta neka. Glup si.
Ja sam skupljac, i objavljivao sam dosta toga i to kao SKUPLJAC.
A ti nisi skupljac i ne vidim da si nesto objavio. Osim sto pises ima li neko ovu-onuu itd. Okej, nisi, objavljivao ali evo ti prilike da ti koji NISI skupljac sas objavis te sto imas i pokazes ljudima da nisi skuoljac.Cekamo i daljeeee