Requests - zsanettzsee | Page 2 | Social Media Girls

Requests zsanettzsee

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Azt hiszem lassan itt a vége, sajnos nagyon próbálkozik de mint írtam unalmas gyenge tartalom beképzelt nőszemély. Twitteren kapálózik ott látom mert instán letiltott…

Comment
Lehet,hogy már valami volt. De tuti nem mind.

P
Phbela commented
Már bocs 17dollárért fehérneműs tartalom néha félmeztelen tartalom, sztoriban olyan tartalom ami instára is simán elmenne… még mindig úgy gondolom, hogy ha ennyi pénzt elkér tegye oda magát a követőiért!

C
Cba3211 commented
hát azért ez túlzás amit állítasz. Fogadni mernék,hogy csak olvastad ezt valahol és nem vagy rá előfizetve. Van rendes tartalom nála. Most jelnleg nem vagyok előfizetve ,de vissza fogok iratkozni. Tízperszázas a csaj. Bomba ,mondjon ki mit akar.

P
Phbela commented
Fogadni meg ne fogadj arra amiben nem vagy 100%-ig biztos… tisztázzuk én nem más véleménye, irománya alapján döntök hanem az alapján amit látok 😂 2-3 naponta ugyanaz a tartalom nagyritkán egy privát üzenet már ne is haragudj nem ér ennyit egy arrogáns nagyképű nőtől… de jelzi az igazam az is hogy a képeit páran lájkolják

280DBD64-F27A-46DB-AE8A-39531F2237CF.md.jpg A916436B-25B5-4DF1-B597-C3488A67468F.md.jpg C32F22AB-7591-469F-887D-8308E3F2033D.md.jpg

D
Deleted member 2054561 commented
Előnézető voltam de megbántam. Csatlakozok az előttem lévő hozzászólásokhoz sajnos semmi az a tartalom amit néha feldob. Sajnos sokan ebből akarnak hirtelen meggazdagodni, iratkozz fel 10x dollárért azután csak privátba látsz bármi tartalmat is még 10x dollárért.

Niko0079
Niko0079 commented
Teljes
Teljesen egyet értek veled,nulla az oldala,másnál egy ilyen ingyenes.Sztoriba néha lök vagy két félmeztelen képet,régen videót is,de de maga az oldalon semmi. Beképzelt és bunkó is. Nem éri meg előfizetni,sokkal jobbak vannak tőle jóval olcsóbban.

Niko0079
Niko0079 commented
Teljes
Teljesen egyet értek veled,nulla az oldala,másnál egy ilyen ingyenes.Sztoriba néha lök vagy két félmeztelen képet,régen videót is,de de maga az oldalon semmi. Beképzelt és bunkó is. Nem éri meg előfizetni,sokkal jobbak vannak tőle jóval olcsóbban.

Valakinek valami friss, aki esetleg még követi? Vagy már meglett a Sugardaddy, és nincs fennt?

3 Comments
K
kriptomacska commented
Új anyagokért lenne Molnár Anikó cserébe... :D Írjon privátban, akit érdekel..

Robika90
Robika90 commented
Engem érdekelne, hol tudod átküldeni

C
cuni88 commented
Megosztanád amid van ?