You must be registered for see links
12
Comments
View previous comments…
S
Hát amúgy ismerve munkásságát a "holnap új vidi" az kb az lesz, hogy sose látjuk azt a videót, mert nem ért rá/közbejött valami/nem kapott dildot/nem is mondta, hogy lesz videó. mindig elcsodálkozom, hogy miként lehet még ehhez is buta.
sose tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írjátok? Ez a nő életébe 2 faszival volt! Inkább kölcsön akar kérni egy vibrátort insta storyba mert fél bemenni egy vibriért a szexshopba... nincs szextali...3 oldala van már elég régóta ami hivatalos
zsebikebby twitter
zsebibaba_of onlyfans
Zsebibaba_extra insta
(meg persze a tiktok)
Biztos vagyok benne hogy valami kamu twitter fiókról látod ezt a hirdetést meg a szextalit csak azt nem tudom hogy ezt még ki veszi be 2024-ben
zsebikebby twitter
zsebibaba_of onlyfans
Zsebibaba_extra insta
(meg persze a tiktok)
Biztos vagyok benne hogy valami kamu twitter fiókról látod ezt a hirdetést meg a szextalit csak azt nem tudom hogy ezt még ki veszi be 2024-ben
D
Ne haragudj de ez nagyon cringe ha beszívod. Én is ráakadtam egy ilyen kamuaccountra, szívattam egy kicsit, aztán elengedtem, utána írogatott, hogy ad kedvezményt meg minden, mondtam hogy írjon rám a rendes accountjáról erre letiltott 

Nem tudok már meglepődni ezen az ostoba szerencsétlenen, még ahhoz is balfasz hogy “elélvezzen” vagy legalább nyögjön vagy tegyen úgy mint aki élvezi hogy basszák. Egy rossz npc.