She's Live Right Now. And She's Waiting for You Talk to Her Free Requests - Taisha Drpić | Social Media Girls
React Dislike Medal Cheers Love Haha Wow Sad Angry PepeBored MonkaS PepHands FeelsBadMan Pepega Clown BOOBA PepePerfect iLOVEyou PepoPopcorn PeepoFinger Wankge Gimme Love Simp FeelsOk Cheer FeelsLove Toxic Ban DMCA LOL Clap Shit

Requests Taisha Drpić

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Ljudi, molim vas unaprijed da ako stranica merga ovaj thread sa NC threadom, nemojte mi pisati "šta će Taishu tu", "ovo je N thread" i slične stvari. Ja sam htio poseban, čist thread samo za Taishu. Ako se stranica odluči mergati, to nije moja krivica i neću da trpim negativnosti zbog toga.
Realno gledano: ako merga, onda ja imam puno pravo nastaviti postavljati Taishu tamo jer originalno sve obajve ako se prebce su sa ovog threada, a ne sa NC. Neću da mi neko sere jer je stranica uradila merge.
Hvala na razumijevanju, idemo lijepo i bez drame. Samo Taishu content. ❤️

0 Comments
Napisat ću isto što sam napisao i u opisu threada, čisto radi konteksta ako je stranica mergala objave.
Ova objava je originalno bila postavljena u zaseban thread za Taishu Drpić. Prekjučer sam otvorio prvi thread, ali sam dodao tag koji nisam smio pa je stranica automatski mergala thread s NC i originalni thread obrisala. Zato je ispalo kao da sam objavio u NC threadu, iako to nisam napravio namjerno.
Pošto je zabranjeno objavljivati Taishu u NC threadu, upravo sam zato htio imati odvojen thread koji se odnosi samo na nju. Ne vidim ovo kao “još jedan isti thread”, nego kao pokušaj da sadržaj bude pravilno odvojen. Ako je stranica kasnije opet mergala threadove, smatram da objava i dalje ima smisla ostati jer je originalno bila objavljena tamo gdje pripada.
Edit: čini se da je sve u redu, tako da eto imamo i thread za Taishu

Last edited:
0 Comments
Krenula mamina kur*ica na maturalnu, nadam se da će večeras biti izje*ana i da joj se neće svidjeti.

Last edited:
1 Comments
J
Jasamluliko commented
A najbolje da joj se nece svidjet

R
roxx6 commented
zrtvovao bi ja account da imam slike lol

J
Jocker_9 commented
Zasto da zrtvuje, posalje u dm i tako iza zatvorenih vrata kruze slike

J