Requests Mendeni


pĆ”r videĆ³ mĆ©g tavalyrĆ³l
 
B
BukaJoe commented
Ɓtlagosan 3 havonta subolok nĆ”la. Piszok sokat tudna vele keresni Ć©s fixen Ć”llandĆ³ sub lennĆ©k, ha nem tűnne el hetekre. AztĆ”n valami mondvacsinĆ”lt indokkal ( beteg stb kƶzben pedig instĆ”n a kutyĆ”kat viszi ide oda itt van ott van Ć©ppen) mikor Ć©pp kell a money visszatĆ©r. Kozben meg aki pĆ©nzt Ć”ldozott rĆ” az kapott 2 bikinis semmi posztot egĆ©sz hĆ³napraā€¦
 
H
Hegedus Titusz commented
Ɖs eldbod amid van rĆ³la?
 
F
FĆ³rumos25 commented

JĆ³ csaj csak lehĆŗzĆ³s. :/
Mondjuk engem ƭgy hogy nem olyan vƩkony mƩg jobban is izgat. :D
 
H
Heios123 commented
Reup?
 
T
trstsr commented
tezsƩk reup
 
Sokan mondjƔk hogy sokat felszedett Ʃs ez tƩny de valamiƩrt ha meglƔtom ezt a csajt rƶgtƶn fel Ɣll a farkam, szƔmomra van egy brutƔlis kisugƔrzƔsa
 
2 Comments
B
BukaJoe commented
Az tĆ©ny. Azis, hogy ezzel sokunk Ć­gy van. Na m, de azis tĆ©ny, hogy nemtudja az oldalĆ”t menedzselni. JĆ³ kontentet gyĆ”rt, de tovĆ”bbra is hetekre eltűnik. Gyakorlatilag le se tolja azt, hogy a kƶvetői pĆ©nzt Ć”ldoznak rĆ”. Azt veszem Ć©szre, hogy Ć©pp mikor kell a money akkor aktivizĆ”lja magĆ”t hoz egy akciĆ³t csinĆ”l vagy 10 kĆ©pet 3 videĆ³t Ć©s eltĆ¼nik valahova. Pedig simĆ”n csak ebből is megĆ©lne vĆ©lemĆ©nyem szerint, ha legalĆ”bb megtanulna videĆ³s dildĆ³s kontentet Ć©rtelmesen csinĆ”lni nem megjĆ”tszva magĆ”t.
 
F
FĆ³rumos25 commented

A barĆ”tnője is ilyen. Csak vele be is sz0ptam az előfizetĆ©st.
AzĆ³ta kivĆ”rom hĆ”tha valaki felrakja, mert nem Ć©ri meg kĆ©t jĆ³ kĆ©pĆ©rt meg 6 cenzĆŗrĆ”sĆ©rt Ć©s eltűnĆ©sĆ©rt fizetni.
EzĆ©rt is jĆ³, hogy raksz fel rĆ³la.

RĆ©gen volt ahol bekapta a dĆ”kĆ³t, ha elmenne olyan irĆ”nyba vagy legalĆ”bb magĆ”val jĆ”tszana Ć©rtelmesen rƶgtƶn megĆ©rnĆ© fizetni rĆ”.