Radi ili samo prepodne od negde 9 do 13 ili po podne od 13 do 15. Sve preporuke, Milf 42 godine, sise brutalne, dupe dosta dobro. Za male pare dobiješ sve u full-u. Jako jako prijatna.
Ruskinja, jako lepa i negovana devojka. Brz i lak dogovor, smestaj njen u belvilu (mislim da nije njen stan, vec neka booking varijanta). Lepo radi, posvecena, GFE experience bukvalno. Vredi svaku paru, definitivno cu ici opet. Topla preporuka! 10/10
Takodje ruskinja, jako lepa i zgodna, ima smestaj ali bukvalno samo odradjuje posao. Ne krati vreme i slicno, ali prilicno mehanicki radi. Dolazi u hotel, u privatne stanove ne. Trazila je uplatu unapred, ali je pristala na placanje na licu mesta bez puno ubedjivanja. 6/10
Jeste. Uspeo sam da nadjem ranije koristeći njene fotke preko yandex image search na nekim trans sajtovima. Imala je veliku ćunu Sada naravno je operisana i to je sve kako treba A baš dobro izgleda...
kad se pusti video i pogleda lice, sve je jasno. Ali kad bi me neko naterao da biram izmedju neke babe masne i ovog Optimus Prajma znam sta bih odabrao hahahahahaha
Bio sam kod ove druge iz NS pre nekih dve godine otprilike. Radila je negde u gajevoj kod futoske pijace. Matorka nista specijalno,nije bas milfara. Iskreno lose izgleda za te pare. Radila mi je kao masazu i oral za 3000..masaza se svodi na to da te bukvalno mazi 5 min po ledjima a onda se okrenes i popusi ti. Oral joj je bio prilicno dobar, bez kondoma i guta. Imao sam srecu da je sa njom bila i neka klinka oko 23-24 dobra picka koja inace ne radi tu ali su obe bile pijane pa sam posle nju opalio za 30 evra i flasu jegera. A da, smestaj je bio katastrofalan, neki mali stancic na sprat, vc ispod stepenista bez vrata sa nekim paravanom. Matora menja glas kada prica na telefon ii zvuci mnogo jebozovno pa sam se zajebao alii eto mora i to nekad da se desi. Ocena 3/10 maksimalno
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.