Prjatu ne bit pametn, na tvojmu mestu bi se pokril cez usesa in biu tih k miska ceb meu score tko k ti 180 od leta 2020, to use pove o tvojmu doprinosu oz. nedoprinosu....
Jz sm tudi neki imeu z njo ceprav za higieno nemorem nic komentirat lahko pa recem da je psihicno totalno nestabilna.Ima kdo kj od njene frendice Ivone Majer? Ona je na istem levelu radodarnosti pomoje more bit kj
Ce si pogledas moj score pol ves d je blo velik velik deljenga, se preuc za taksne k si ti, k samo fehtarjo tukej ze 4 leta pol pa se hvalezni niste, tko k ti zdj....
p.s. dislajkako moj comment tisti k majo okol 200 score kokr ti, k samo fehtarijo, dal pa nec neb...lajkajo pa tisti k majo visok score in so prispeval ze ogromn tukej ker razumejo za kaj gre..
Nekdo se zadovolji z minimalnimi standardi,ce to sploh spada pod neke "standarde" enim je kul fukat cure k nimajo zob in se spikajo z iglo ce ti je to kul kr navali mas jih vsak dan cca ob 7 pred gasilskim v kopru cakajo na bevando
kokr sem gledal sedaj ima dejansko zlomljeno 1ko levo. Ni neka drama, je pa res grdo videt, ker je ravno 1ka
Govori, da se je popravila, oz. da ji bivanje v Idriji je pomagalo
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Bog pamagaj po 15 min sem je fuknil iz auta