Requests - Logogrilhun | Page 2 | Social Media Girls

Requests Logogrilhun

Összes alap kép a oldaláról. Amin nem látszik az arca 1-2 kivétellel azokon nem ő van.

Album:

K
kimblee commented
1 perc volt megtalani mindet

Zappp_
Zappp_ commented
Köszi, hogy megkerested őket. Beküldtem őket pénzvisszafizetést kérve azzal az indokkal hogy átveri a feliratkozóit és azt a választ kaptam az oldaltól, hogy semmilyen szabálytalanságot nem találtak.😂😂😂😂😂

M
Mrgavin24 commented
az komoly 😮 gondolom ezért meri megcsinált mert így is úgyis megkapja a pénzt...

T
Tuccika commented
Valakinek új?

AI generált kép!!!! NEM SAJÁT!

4 Comments
M
Mrgavin24 commented
Ki rakta insta sztoriba hogy 2 oldalt feljelentett mert ki rakták a képeit 🤦🏻🤣

Maki_verem
Maki_verem commented
pont előbb olvastam . Érdekes lesz .

K
kimblee commented
3ezt mivel generáltad?

D
David6336 commented
Link van az AI hoz? 😁

Elvileg feljelentette azokat akik toltottek fel rola kepeket vagy szemelyes informaciokat osztottak meg rola es visszaeltek vele stb... Nekem csak 1 kerdesem van...vajon azt a buntetotorveny nem bunteti hogy mas kepeit arulja, mintha ő lenne az? Ugyanis sok kepen amit penzert arul, nem ő van,ha igaz hogy tenyleg volt bent a rendorsegen es nem kamuzik, gondolom ezt a nem kozolte hogy ő mas kepeivel él vissza 😃az nem szamit szemelyi jogok megsertesenek..?! 🙄

3 Comments
S
salamanca52v commented
Szerintem adózni se adózik az eladott képek után.

K
kimblee commented
amit ő itt elkovet az a képmás elleni visszaélés, személyiségi jogok megsértése, és haszonszerzésből elkövetett csalás, merr azért abba nem gondol bele ha, a rendőrség elkezdi vizsgálni ezt az oldalt, és megtalálják azokat a forras linkeket amiket mi ide kitettünk a pinterestrol, hogy milyen képekkel élt vissza, nagyon hama a fasz rossz végére kerül

Z
Zsozso02 commented
hat akinek arra megvan az esze hogy masrol aruljon kepeket mintha ő lenne az...valoban, en se hinnem hogy pont az az ember tisztessegesen adozna 😃amugy szerintem full nem volt a rendorsegen, csak beakarja paraztatni a kovetoit...

Valakinek valami új?

3 Comments
D
Dboss1119 commented
Senkinek semmi új?

[Dєνιℓ нυитєя]彡★
miért lenne egy lassan egy fizetést ott lehet ahagyni a semmit mondó képein + van egy jó pár olyan képe amin nem is ő van szóval ez kinek éri meg?

G
Gyurika2212 commented
Valakinek valami új róla ?

Sziasztok! Azt a hír terjed hogy napokban rakott ki nude képet valaki látta ha igaz?

• Like
Reactions: Roviktor
B
BukaJoe commented
Eddig a fehérneműs képeinek a nagy részén sem ő volt.
Valószínű, ha rakott is ki valami nudeot az sem ő lesz. 😅

G
Gyurika2212 commented
Telegrammon arcal volt kint neki nude 20€-ért lehetett meg venni

K
kisjani199 commented
telegrammon hogy van fent ?meg te meg vetted ?

R
Roviktor commented
Ez engem is érdekelne. :)