Requests - Babcionlymodell | Social Media Girls

Requests Babcionlymodell

Vigyazzatok vele , feliratkoztam 25$ ert , kuldesz neki DM uzit le se szarja , majd dobtam 5$ tipet hogy nezzen ra es meltasson egy kurva valasszal custom contenttel kapcsolatosan 2nappal feliratkozas utan ugy hogy 8x volt elerheto.
Erre fogta es letiltott lebannolt a patkany , igy gyakorlatilag leszedett 30dollar plusz afaval , 3napja voltam feliratkozva ra es ennyi is volt soha tobbet nem erem el az adatlapot.
SENKINEK nem ajanlom ennel nagyobb pofatlansaggal SCAM dologgal meg nem talalkoztam 4eves only memberkent.
Nem ertem hogy o vagy a csicska szemely aki kezeli a profiljat ilyet hogy tehet meg. Semmi serto dolgok nem tortent , megkerdeztem valamivel kapcsolatosan amire max egy nemleges valaszt kellett volna adni.
De nem o bezsebelt szepen 30dollart es ranyomott inkabb a tiltas gombra.

B
bucimaci012 commented
Úgy kellene, hogy refund + zip-elve az összes privát tartalma, a lelkibékéd miatt.. :)

B
brm87 commented
...legalább ezzel is segítenénk Babci nagyasszony üzletét. :)

J
jp1234567 commented
nem pöröghet annyira a biznisz...csinálja még egyáltalán?

B
brm87 commented
biztosan "csinálja" legalább annyira, mint a többi agyhalott liba: x mennyiségű kontent és előfizető után leállnak, mert szerintük ez egy örökérvényű passzív jövedelem lesz, amivel nem kell foglalkozni. Aztán amikor kikopnak az előfizetők és csak néhány simp marad, majd mehet az agyalás, mit kellene csinálni.
Anno amikor elkezdte, látszott mennyi előfizetője volt. Bár nem tudom, mennyit vesz el belőle az oldal, de az alapján minimális utánaszámolással min. millióhoz közeli bevétele volt akkor még ~5 képből.
Az előző kommentemet meg nyilván nagy adag iróniával kell érteni. Bár idézőjeleket használhattam volna, my bad. :)

Pepita35
Pepita35 commented
Igen , tipik zs kategorias business plan hogy o majd subscriberbol megel de 2honap alatt gatya lesz