Requests - Zrenjanin | Page 19 | Social Media Girls

Requests Zrenjanin

brda

New member
Jan 24, 2025
4
9

Anja i njeno dupe

H_U_G_O
H_U_G_O commented
koja anja?

AndrejBicBoziji
AndrejBicBoziji commented
Anja dragic elemir

M
Markons23 commented
ima materijala?

F
Fulminis999 commented
Šiba se za kintu ili...?

H_U_G_O bio si jos davno postavio klip sa nekom Tamarom, jel znas mozda kako se preziva ili bar neki detalj koji je opisuje? Nesto mi se cini kao da je znam

A
Akacheta commented
Brate jel mogu nekako da stupim u kontakt sa tobom i da mi potvrdis da li je to ona ili ne, veoma mi je jako bitno?

E
eki023 commented
Jovanovic?

F
Fulminis999 commented
Z
Zrboss commented
Z
Zrboss commented
Mislim da od nje nema nista 😉

H_U_G_O
H_U_G_O commented
H_U_G_O
H_U_G_O commented
Hahaha kako misliš da stupiš u kontakt? Pa evo u kontaktu smo 😂 stvarno ne znam previše info o devojci... negde je 87-88, ogromne sise ima, nisam je video bas dugo, ne znam ni da li je u Zr-u... manje više to je sve sto znam o devojci... ni školu ne znam koju je išla...
Valjda pričamo o istoj devojci? Onaj stari klip sa lošom rezolucijom? Jel o toj devojci pričamo? Dal skype beše na klipu...

A
Akacheta commented
Da, stari je klip u 3gp formatu. Ne znam iz koje je godine. Jesi li je ti jebao? Koja je to godina bila? Ako si je ti jebao, kako ste se skontali? Jel znas jos neki detalj, tipa da li ima tetovazu? Boju ociju, kakve usne ima, iz kog dela grada je i itd. Pitam iz razloga sto se ja vidjam sa jednom koja se tako zove i nesto se poklapa i ako se ispostavi da je to ona, da je oteram u K...