Sex Chat with your new Ai Girlfriend Try for FREE
Requests - Daróczi Petra | Social Media Girls

Requests Daróczi Petra

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Kedves Ferfiak

Egy feleseg vagyok. Szembesultem azzal, a ferjem miket csinalt eveken keresztul. Csak hogy tudjatok, minden ferfi aki mellett ott van egy gondoskodo, tamogato feleseg es ilyen oldalakon jelen van, kockaztatja mindazt ami neki otthon van. Ezen az oldalon nem kerulnek szoba a mindennapi gondok, izgalmas lehet ide menekulni, itt idot tolteni. Mindenki hibatlan, sexy, vonzo.Viszont mindez visszafordithatatlan hatassal lehet egy hazassagra vagy parkapcsolatra. Az itt eltoltott idot toltsetek inkabb a felesegetekkel. Sajnos a nobi4481 felhasznalonak erre mar nem lesz lehetésege.

2 Comments
asdfgh1989
asdfgh1989 commented
Sajnalom, hogy igy alakult. Remelem helyre tudjatok hozni ezt a hazasagot azert kettotok kozott.
Ki ezert... ki azert van jelen ezen az oldalon. En csak nezelodo vagyok, van meg sok ilyen site meg lehetoseg az emberek elott.
Mindenki maga szamol el a lelkiismeretevel. Felteve, ha van. Udv!

N
norbi4481 commented
A nézelodessel nem lett volna olyan nagy gond. Viszont a párom 250 Gb anyagot tárolt a gépén nőkről megyénkén, városonként mappázva. Állítólag ha valaki keresett valakiről anyagot akkor ő töltötte föl ide. Eskuvonk előtt pár nappal megcsókolta a kolleganojet es irt neki egy elég velős e-mail is amit láttam. Sajnos a mai világban őszinteség , lelkiismeret ritka! Borzasztó nehéz becsületes es ôszinte párt találni. A 6 éves kapcsolatunk alatt mindig mondogatta, hogy ő nemcsak hűséget hanem vakságot is fogadott, senkire ra nem néz, én vagyok a minden 😊 Mintaembernek hittem aztán egy világ omlott össze bennem. Minden nőnek szüksége van figyelemre, törodesre, intimitásra egy kapcsolatban. Úgyhogy kedves ferfiak ezt ne felejtsétek el!