Pa brate sve zavisi od toga sta ti trazis i sta ti je OK. Recimo meni bi blio ok da mi ova plati 200e da je jebem al mora sve za zastitom cak i pusnje.
Obzirom da stroka preko instagrama i onlyfansa nudi seksualne usluge za pare, imajte u vidu da se skida sa heroina i pitanje je koje sve zaraze nosi sa sobom. Glupaca je objavila story na kom ide da pokupi metadon (koristi ste za heroinske zavisnike koji se skidaju). Pazite se.
Steta ako je nesto zakacila, lepa je devojka, bas ima lepo lice. I zgodna je, mogla bi jos dugo da se krese. Ali ako ima neku bolestinu dzaba joj onda sve
Bukvalno imas snimljen story direktno sa njenog ig mala.andjelaa na kome non stop ima i lajvove, ali ako si ti stvarno toliko glup da ne umes da nadjes profil, to je potpuno drugi problem.
Bio sam kod ove ruskinje, cena 60 evra pola sata. Izgled je slično kao na slikama, devojka je u 30tim, silikoni, osrednje dupe. Pušenje sa kondomom samo, trudi se pomalo u seksu, ulaze napor. Nije neka posebna usluga, ali iskreno jako lepo iskustvo za te pare, preporucujem
I ja sam bio kod nje početkom decembra, radi samo vikendom i uglavnom uzima stan na dan u centru, Trg republike i taj kraj. Sve moze, svaki dogovor ako si i ti korektan, prava matorka, trudi se u sexu max, doplata za završnicu u usta 20e, ljubi se, menja poze, ma sve može. Sve preporuke za ženu. Vredi posetiti, pogotovo koga pale matorke
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.