Requests - Lea Stocko | Page 2 | Social Media Girls

Requests Lea Stocko

Teška srca za 5-4 dana se rastajem od cure hahahahha nema ništa novo tj. nista jos nije objavila novo vec 2tj briem, samo je u ova 2mj meni poslala 2 videa 1 sliku nis posebno, tko zeli neka se suba pa sheruje tko hoce moze uplatit kesh pa nastavim s pretplatom, msm meni je svejedno tako da ono...

Dat cu vam hint za skidanje preko PC-a/laptopa, skinite si internet download manager, dosl mozete apsolutno sve videje i audio skinit s bilo koje stranice, a kj se tice slike, msm da Firefox ima sam po sebi extension za screenshots, ako ne nabavite neki, ugl ja imam kad stisnem na neciju sliku na OF dok je crno i učitava brzo desni klik i kada otvori sliku u pozadini samo "Take Screenshot" i sejvam, nije nuklearna fizika eto nekoliko tipova za sve vas...

Comment
Evo par storyja iz BBS-a sinoć od nje i Ivone, malo je falilo da se ne pojebu u klubu :p
Nekoliko ih je već izbrisala pa evo za vas koji niste vidjeli.

Last edited:
1 Comment
D
Drljobrljo commented
Jel mi mos ponovno poslat link il video, moze i u poruku

Ladno bejtovala ljude...

3 Comments
D
Drljobrljo commented
Jel jos kome nece da otvori gofile zadnjih dana nego se samo ucitava i tako u nedogled?

N
Nik98 commented
E desi se i meni nekad, vrv do njih i servera njihovih

ironmajstor
ironmajstor commented
zalosno lose, dobro da sam se davno presto subat

Deleted member 1768015

Member
Deleted Account
Newbie Getting Addicted I LIKE IT! A Year Of Service 2 Years Of Service 3 Years Of Service
Aug 3, 2021
23
208

Nasao na netu, ne znam dal je ona!? Laminat i tepih odgovaraju hah :LOL:

2 Comments
D
drma commented
nije ona

M
Mzmfeee42 commented
Nije zar da nema niko nista,neki update