Requests - Somogyi Jazmin ( Yas.mine.sis) | Page 5 | Social Media Girls

Requests Somogyi Jazmin ( Yas.mine.sis)

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

• Please make sure all of the videos and screenshots you're posting are only of people over the age of 18.

This also means no children in the background.

No more warnings.

• Absolutely no doxing. This includes everything from using and asking for real names, asking for IG and other social media accounts. No social media rips.

Anyone breaking this rule will be banned as stated in rule 4 of the forum:

4) No doxing. Breaking this rule will result in a permanent ban. Under no circumstances the real names or personal information of model should to be revealed.

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up

A
Ilyen szerencsĆ©tlen csaj?šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

A
ƉrtĆ©kel egy semmire kellő 🤔

P
predatormz10 commented
J
Jeriko0010 commented
de megkurnam en isšŸ˜‹šŸ¤¤šŸ¤¤šŸ¤¤šŸ˜

Ɖden Hotel S04E20
Ɖden Hotel S04E21

L
LevitatingGuy commented
Sajnos lehalt vagy valaki reportolta. TudnƔl dobni mƩgegy linket ha megvan mƩg valahol?

Z
Zsuri36 commented
A
AzUtazO commented
az internyeth sƶtĆ©t bugyrai….šŸ¤£šŸ˜…

Egy Ćŗjabb semmit Ć©rő videó:)

Z
Zsuri36 commented
Koszi a feltoltest!!

Mrdark3

E
Etelelord commented
A melle, a teste teljesen rendben van šŸ˜ megtƶltenĆ©m, mint a hĆ”laadĆ”si pulykĆ”t šŸ˜šŸ†šŸ’¦

M
Mo6qrpwNeg2e commented
Hang gyƔrilag nincs rajta?

C
clit_the_lick commented
Van rajta, de 100%ra kellett huzni a hangerőt Ć©s kb semmit nem Ć©r. Feljƶtt rĆ” egy kis sĆŗly Ć©s jól Ć”ll neki szerintem, cicije is rendben van de amit maszturbĆ”lĆ”s cimszó alatt csinĆ”l... attól tartok kamera nĆ©lkül se csinĆ”l tƶbbet vagy jobban, pedig nem Ć”rtana megismernie magĆ”t. šŸ˜•

Onlyfans pics

A
šŸ˜‚šŸ˜‚Ki jegyezte el? Az orszĆ”g prostijĆ”tšŸ˜‚šŸ˜‚

Pepita35
Pepita35 commented
Ez a no egy agyhalott ebihal

D
Deleted member 4729297 commented
asszondjÔk "KurvÔból lesz a jó feleség" :)

K
kendricklamarchis commented
She had a partner in starletstudio/studio sequel named Fortuna (ginger) does anyone know her name?

Újabb kiegészítés. PÔr új meztelen kép + 2 zuhanyzós és 2 maszti videó

H
Habtajtek commented
Köszönjük a feltöltést!
De hogy ez a nő masztizni se tud vagy nem akar nem hiszem el 🤣

Z
Zsuri36 commented
E
Etelelord commented
Miért van az, hogy nekem nem működik ez a szutyok bunker oldal? Ezért bunker, mert nem lehet bemenni?

T
termol commented
Melyik szolgĆ”ltatónĆ”l vagy? Milyen bƶngĆ©szőt hasznĆ”lsz? PróbĆ”ld meg VPN-nel. Pl.: Proton VPN, ezt tudod ingyen is hasznĆ”lni, csak egy regisztrĆ”ció kell.

Egy kis ujdonsag, legalabb hosszabb videokat is kepes mar csinalni

R
respectpeace commented
Köszi! RÔlesek! A bóhóknak is köszi a likeot! :KEKL:

S
sorocske commented

Ha talĆ”lsz valamit, esetleg dobd be ide is. Engem a Luca nevű szőkesĆ©g Ć©rdekelne, vele vajon mi tƶrtĆ©nhetett. Van-e valami insta fiókja stb.

T
Tomika8250 commented
Sikerült valamit talÔlni?

K
kakamaka01 commented
Valakinek valami uj a lanyokrol?

Ezek mƩg nem voltak. Valaki fel van mƩg rƔ iratkozva? Miket csinƔl mostanƔban?

A
asdqwe666 commented
HĆ”t nem vagyok egy buta ember, kƶszƶnƶm, de nem tudom most neked mi bajod amĆŗgy, mit kell kƶtekedni ? :D igazĆ”ból ehhez mĆ©g okossĆ”g sem kell, csak gondold Ć”t az egĆ©sz " pĆ”lyafutĆ”sĆ”t ". Anno kileakelődƶtt, hogy volt a PedofilPaprikĆ”nĆ”l, az emberek szó szerint megƶrültek, hogy lĆ”thassanak egy instatini csajt 15-16 Ć©vesen pózolgatni ruha nĆ©lkül, neki meg volt egy kis esze Ć©s rĆ”jƶtt, hogy konkrĆ©tan NULLA azaz 0 belefektetett enerhiĆ”val, tud majd pĆ©nzt keresni ideig órĆ”ig az OF-en ahhoz, hogy csinĆ”ljon valamit ( pillĆ”ssulit ). Most az egy mĆ”sik kĆ©rdĆ©s, hogy ki szerint mi az aranyĆ©let, meg ki szerint mi hülyesĆ©g. A felhĆ”borodĆ”sod ettől függetlenül teljes mĆ©rtĆ©kben megĆ©rtem, hogy mindenki csak kuncsorog + sĆ­r, hogy nincs Ćŗj tartalom, jah ez tĆ©nyleg gĆ”z, ezt megadom. Viszont nem tudom mit kell egyből kƶtekedni azĆ©rt, mert valaki Ć­rt valamit amivel nem Ć©rtesz egyet :D

H
Hedvigxxx commented
Ez a fórum nem a kunyizĆ”sról szólna, de itt mostmĆ”r csak ez megy... Mindenki kĆ©reget, meg teóriĆ”kat gyĆ”rt az agyacskĆ”jĆ”ba... Nem fejezte be JĆ”zmin az onlyfansot, csak nincs aki frissĆ­tsen itt! Ɖn se veszek meg tőle mindent, pont ezĆ©rt lenne jó, ha azt akit Ć©rdekel, dobna be róla nĆ©hĆ”ny anyagot! Ez Ć­gy nem megy, hogy mostmĆ”r egy jó ideje csak Ć©n!!!

D
DeskJetterNeo commented
Csóró geci vagyok fĆ©l kezemben a faszommal. VennĆ©k tartalmat ha tudnĆ©k. Majd ha tudok, hiddel feltƶltƶm ide is. Addig is medĆ”lal Ć©s ƶrƶk Ć©let imĆ”val tĆ”mogatlak Ć©s a hozzĆ”d hasonló pajtikat. ƍgy kĆ©rlek ne baszakodj, hasznosabb kƶzƶssĆ©gi munkĆ”t vĆ©gezheznĆ©l mint a vƶrƶskereszt.

Y
Yasminesislover commented
Attól függ, hogy a szÔjÔban van-e a faszom vagy nem. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tudja valaki milyen tartalmai vannak most külƶn fizetős Ć©s milyen Ć”ron ? Csak kĆ­vĆ”ncsi vagyok megĆ©ri e feliratkozni.

3 Comments
H
Habtajtek commented
Mi nem tetszik ezen? Infót kértem nem tartalmat bohócok 😃

A
Analgesin commented
SzabÔlyzatban le van írva, hogy tartalom nélkül nem lehet postolni...

M
Mo6qrpwNeg2e commented
Bizony, ne merjél kommunikÔlni kép nélkül

A
Analgesin commented
Ebből lĆ”tszik, hogy egy takony kisfiu vagy ;)

D
DeskJetterNeo commented
jó lenne, ha mĆ©g az lennĆ©k. šŸ˜„ Csak gondolom nem volt dolgod mĆ©g egy feszes seggel se, külƶnben nem beszĆ©lnĆ©l ilyen badarsĆ”gokat 🫢

A
Analgesin commented
szerencsére volt. Nem mondtam h az nem jó. De jobb szeretem a husisabb popót.

P
Puputeveraj commented
valakinek nincs vĆ©letlen lĆ”bas kontentje tőle? :(

You must be registered for see medias

4 Comments
D
Deleted member 5807415 commented
Csak nekem teljesen üres ez a poszt?

N
Noname21 commented
Nekem is sajnos, tygon49 meg tudnĆ”d Ćŗjra nĆ©zni amit feltƶltƶttĆ©l? šŸ¤—

U
uwumikux1541 commented
Nem lehetsƩges hogy az oldal kapta le a kƩpeket ?

G
Gabo98 commented
reup?