Requests Virag Hajnalka

• Going forward please follow these rules when posting:

-The content MUST be from TikTok, do not post slips from other platforms.

-You MUST include profile names / link to the profile, or make every attempt to include it.

-Include timestamps if you post a long video or a full live video.

-Make sure ALL girls posted are 18+

Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Ahogy látom twitteren már "találkozik pénzért". Valaki tudja mennyi a tarifa? Tudom, tudom sokan bottal se, de azért van az a pénz, amiért igen. :D

2 Comments
H
Heretosmash commented
1 éve kb 100k/órát kért. Amúgy szerintem nem érte meg még akkor sem amikor rendszeresen hirdetett rosszlanyokon. Hihetetlen mennyire passziv, becsukja a szemét és nem csinál sokat.

M
Magkakas commented
Kezdő RL hirdetős korában egy 10-es ért egész ügyesen szopott. Igaz szájba végig nem vállata így is jó volt . Persze akkor még fiatal volt és jórész természetes!😎

Sziasztok,
Itt egy csomag róla. 2 hétig él a link :)

2 Comments
D
Deleted member 5807415 commented
Egyébként rendesen kuplungos a csaj,hogy azt gondolja a régi képeiből majd csak úgy öntik rá a pénzt onlyn.
Volt tavaly itt a csávó fórumon,akivel csinálta a videókat,az is elmondta hogy full balfasz.

S
Scitec111 commented
Évek óta ezt csinálja. Fogyatékos nagyon szegény.

Most fent van X en, hogy találkozik is. De állítólag csak beetetés, hogy vásárolj onlyn :D Amúgy ahogy én tudom konkrétan nem élvezi a szexet. Inkább önimádó egoist szegényke. Ezért is volt ennyire passzív régen is. Mára megtanult egy picit színészkedni :) Legalább próbálkozik :)

4 Comments
G
g4b0rk4 commented
a képek alapján tényleg szegeden van :D

G
g4b0rk4 commented
camoztam vele próbáltam vele leszervezni egy találkozót... de feladta miután nem tudott meggyőzni hogy úgy tudom bizonyítani azt hogy nem húzom az idejét, hogy veszek tőleg 30kért csomagot... mondtam neki, hogy figyelj mondj egy összeget és szívesen hozzáadom a helyszínen azt a 30ezret :D

R
roberto977 commented
jól tetted sosem láttad volna utána azt a 30 ezret

G
g4b0rk4 commented
eskü kiváncsi lennék megérheti-e ez... biztos ha csinálja... de szerintem ígyis van elég hülye aki megveszi a képeit... hány embert tud behülyíteni ezzel hogy ha veszel 30ért találkozunk :D