Requests - Pintér Dorottya | Page 4 | Social Media Girls

Requests Pintér Dorottya

Sziasztok.Megszűnt az OF-je,de beszéltem vele,privátban árul tartalmakat,aki úgy gondolja :) ha lesz valamim,megosztom,ti is tegyétek azt :)

2 Comments
A
Armadamusic commented
Valaki penzes fiu seggbe ujjaztathatna egy videoban azt fel lehetne ide dobni 😁 arra azert paran kitekernek a gyikot az fix 💪

A
Armadamusic commented
Es azota nem lett semmid rola? :/ gondolj a csorokra, a digitalis hontalanokra is 😅

30...jelzem még egyszer.....30 ezret kért egy képért :D :D :D

5 Comments
L
Latteavkodádó commented
42.000 a szex videója😀

D
Devvah01 commented
és a 190 kilós exférje kúrja? 😄 valaki vett tőle valamit amúgy, vagy felejtős?

K
Kayeen commented
Elég jó teste van. Ügyesen pipázik is.Vettem pár vidit tőle

D
Devvah01 commented
nem osztasz meg valamit tőle?

L
Latteavkodádó commented
dehogy vett tőle😂 akkor már rég kirakta volna és nem csak leírja.. most jön majd a “mid van cserébe írj rám”

Valaki/valakik lesz olyan bátor hogy megvesszük közösen a szopós baszós videóját?😀

1 Comment
Trashkillerx
Trashkillerx commented
50 ezerért nézed ahogy 3 percig szopja a faszt ? 🤣 inkább rosszlanyokról keress egy hasonló csajt és 3szor szopasd le😉

Valaki tudja mik az új nagy lehetőségek nála? Esetleg vásárolt valaki mostnában?

Last edited:
3 Comments
D
Devvah01 commented
R
Ruhrelame commented
F
Franky6 commented
Szia,
D3mcs@k Z5uz5a képeket tudok érte cserébe

Két rövid szopós videó

3 Comments
S
Slaaay commented
Köszönjük uram. Én agyvérzést kaptam volna ha X ezer forintért csak ennyi videó jön

P
Paranzit commented
A medál mindenképpen jár érte mert ritka tartalom, ahogy látom ez egy hosszabb videóból lett ki vágva só gondolom csak nem ennyitkao az ember összesen, de legalább látszik hogy bánik vele rendesen nem csak simogatja:D

A
Alexander84848484 commented
Ki ez ?

Kicsit off és nehéz is kihámozni a mordori írásból, de hogy lehet valaki ennyire hülye?!😂😂

2 Comments
Whisperer11
Whisperer11 commented
Nem ő a legélesebb kés a fiókban 😃

Cinkes86
Cinkes86 commented
Az sokat segítene a dolgon, ha megtudná, így harmincvalahány évesen, hogy az általa használt nyelvben vannak ún írásjelek. Mondjuk az igazi egy-két éve volt, amikor a szebbnél-szebb, bölcsebbnél-bölcsebb gondolatok közé néha random beb@szott kb ugyanilyen összetettségű, mérhetetlenül buta és gusztustalan czigó átkozódásokat...nos, valakikre. Ez ugye sosem derült ki, de rákos volt mindenki. Én meg fuldokoltam a röhögéstől meg nem győztem screenshot-olni. :ROFLMAO:

Abbahagyta a művésznő, nem lesz több tartalom…. 😄

2 Comments
Whisperer11
Whisperer11 commented
Ha annyi forintom lenne ahányszor abbahagyta… 😃😃

Trashkillerx
Trashkillerx commented
Nem ment a biznisz 😆 Gondolom mennyire kapkodtak az 50ezer videó után 🤣

A videó minősége sajnos source, ne kérjetek jobbat...
Hang gyárilag nincs.
Enjoy! :leokek:

2 Comments
S
sexandrockandroll commented
Nem minden Hős visel köpenyt.Ha tehetném,2 medált adnék :D

Pepita35
Pepita35 commented
De miért pont a dongalábú urat lovagolja? :O