pac vsi k so gor bi mogli dat refound za denar pa bi vidla kok hitr se ugasne ce se dela tko k se nesme . Srbi vsem dajejo refound zato pa zginjajo fansice
To je ratal use skp ena beda k ji agencija vodi profil..isto velja za ostale profile k jim agencije vodijo profile..ni nobene pristnosti, privatnosti vec
Ne vem kje si prebrau da ni dovoljeno mogoče res koga razočara ampak si je sam kriv ker išče uteho na napačnem mestu js bi reku temu tud naivnost
Ampak manageriranje of računa ni banable ali refundable ampak dejansko legalen proces z dogovorom creatorja in managerja onlyfans nima tu nič veze s tem
zadnjič je poslala na zasebno na of nek posnetek od odzadaj ko se kao rit vidi ... pa to z debela si malo pretjerao haha ) baba ima rit pa joške kot se spodobi čeprau so joške zgleda umetne... pa na video lih fotošopa ne more dat.. meni osebno more met baba kaj za primit... da bi pa za njo reku debela pa dauč od tega čeprav meni osebno umetne joške niso lepe nobene če res ni potrebe po njih.
Ocitno se je nisi vido v zivo reci ji naj ti sliko od dalec poslje ni bajsika ampak na njenih slabih 150cm.. pa nima ravno take postave ko jo “promovira” + vseh njenih plasticnih operacijah..
verjemi mu
Sem jo jaz videl
Na slikah ima top od zadaj, v živo pa je ful siroka v boke in rit za bruhat , oziroma saj vsakemu je drugače všeč,ampak to ni ona pod kaj objavlja , zato pa pomoje nima več narocnikov..hitro te najdejo oz. Vidijo na ulici itd..
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.