Imao sam je nekad na insta, bila je upisana iammadre, ali se pravila fina neŔto, nestala na insta, pojavila se adresaru, ili je nedostupna ili se ne javlja, nikada nisam uspeo da ostvarim Kontak sa njom preko oglasa
Ja sam je video na adi letos, i pre nego sto sam naleteo na oglas i mogu reci da izgleda top. Malo je dupence manje i otkriva je da ima godina, ali sifoni pucaju. Nije gadna kao na pojedinim slikama, ne znam od cega zavisi kad ce biti gadna, kad ne. Uzivo sasvim pristojan izgled, da s eugoji malo prstala bi bez obzira na godine.
Uhvatim joj pogled par puta, i ja budala hteo pice da joj saljem Posle kad sam video oglas u nesvest sam pao.
Cuo sam se s njom kad sam naleteo na oglas, sasvim je ok prijatna, cak sam je i podsetio za to na adi (tj. pitao da l je to def ona bila) i prisetila se da jeste. Iz tog nekog mog "iskustva" je ok, ako probam nesto vise, javljam.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.