O peticiji 'Možnost izbire veganskega obroka v javnih ustanovah' smo se tokrat pogovarjali z Laro Šušmelj, diplomirano kineziologinjo (UN) in osebno trenerko.
1maxi1 klošarji pravš
Sam povedu sm ti da ta forum ni namenjen menjavamin da če hočš menjat pejt drugam in ne teži s tem tukaj. Nism pa nikjer prosu da morš objavt kar maš, sam resnico sm povedu in če pač ne morš tega sprejet ni moj problem
govorim nasplošno ker 99% folka na tej strani nima nič pa samo fehtajo vsi..sicer pa zakaj nemoreš spregledat objave če te ne zanima? sej je treba oglasit a?
hahahaha vidim da ste edini folk k jim smetajo take objave tisti k nimate nič solidnega za ponudit pa tu jokate pa ste salty. Vsi k majo dober materjal so mi z veseljem pisali. Vidim da si tolk salty da si šou ceu moj profil pogledat tako kot maxy00 in fullballs Lep pozdrav fantje
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Lara Šušmelj, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka
fuck this shit.. ni vredna subs !!
glej kaj pise na ofs: NO NUDE CONTENT. #sfw
ne me jebat- pa se nucane kondome prodaja-- totall slut se svojga tipa fuka z gumo ! ajoj ajoj !!!
Slovensko vegansko društvo :: Intervju - Lara Šušmelj, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka