Uf, ta je nevarna. Nekaj let nazaj sva bila sodelavca in lahko rečem da ti hitro zmeša glavo in je v kratkem času razdrla kar nekaj družin... Ženska te dobesedno požre, prežveči in izpljune, tako da sploh neveš kaj se ti je zgodilo...
Tole mi je čist fascinantno. Nihče ne ve kaj je Xyz678 napisal (prvotno sporočilo je editirano) ampak vsi pa prosijo za zs. Zgleda, more bit nekaj ekstra vrhunskega, pa čeprav nihče ne pošlje.
razumemo da si placal za video, ampak tukaj tudi to delimo. Sam sem zakupil ogromno OF vsebin, ni pomembna visina zneska. Danes nalozis kupljen material od ene osebe ti, jutri jaz, potem on, itd. In potem imamo vsi vse vsebine, vsak pa placa le en del.
Ampk ves on je pametn..kao...on bi ceu video rad imel zastonj od nekoga k ga je placu 300eur, neb pa delil tega krajsga k je dal zanj 100eur ker on ga je placu....smartass
Pozna kdo ? Kolegica od Eme Markoja mislim da sta skupaj kelnarili v enem baru, zal nwm katerem…. Če kdo pozna bi prosil ime, ali pa če je kak material od nje, deluje izzivalno
Od te Sabine bi sigurno moglo biti puno materiala, saj jo je pa pol prekmurja "obdelalo". Ta ženska je mejla že več partnerov, kak ma moj pes dlak na sebi...
Slovenija a moram prijaviti tudi ta tvoj profil zaradi kršenja pravil (Rule 20 No "dislike" or "shit" reaction spamming and no "like" farming / begging for "likes") da bo še tvoj tretji račun banan? Malo se umiri človek...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.