Requests - Somogyi Jazmin ( Yas.mine.sis) | Page 5 | Social Media Girls

Requests Somogyi Jazmin ( Yas.mine.sis)

A
Ilyen szerencsétlen csaj?😂😂😂

A
Értékel egy semmire kellő 🤡

P
predatormz10 commented
J
Jeriko0010 commented
de megkurnam en is😋🤤🤤🤤😍

Éden Hotel S04E20
Éden Hotel S04E21

L
LevitatingGuy commented
Sajnos lehalt vagy valaki reportolta. Tudnál dobni mégegy linket ha megvan még valahol?

Z
Zsuri36 commented
D
Dzsasztapaszta commented
az internyeth sötét bugyrai….🤣😅

Egy újabb semmit érő videó:)

Z
Zsuri36 commented
Koszi a feltoltest!!

Mrdark3

E
Etelelord commented
A melle, a teste teljesen rendben van 😍 megtölteném, mint a hálaadási pulykát 😁🍆💦

M
Mo6qrpwNeg2e commented
Hang gyárilag nincs rajta?

C
clit_the_lick commented
Van rajta, de 100%ra kellett huzni a hangerőt és kb semmit nem ér. Feljött rá egy kis súly és jól áll neki szerintem, cicije is rendben van de amit maszturbálás cimszó alatt csinál... attól tartok kamera nélkül se csinál többet vagy jobban, pedig nem ártana megismernie magát. 😕

Onlyfans pics

A
😂😂Ki jegyezte el? Az ország prostiját😂😂

Pepita35
Pepita35 commented
Ez a no egy agyhalott ebihal

B
Bosco838 commented
asszondják "Kurvából lesz a jó feleség" :)

K
kendricklamarchis commented
She had a partner in starletstudio/studio sequel named Fortuna (ginger) does anyone know her name?

1 Comment
Z
Zsuri36 commented
Koszi a feltoltest!!

Bredi

Last edited:
R
Ruhrelame commented
Nekem is ?

Z
Zsozso02 commented
M
Mizustestver commented
Nekemis

K
Kiskacsaqae commented
Nekem is

Újabb kiegészítés. Pár új meztelen kép + 2 zuhanyzós és 2 maszti videó

H
Habtajtek commented
Köszönjük a feltöltést!
De hogy ez a nő masztizni se tud vagy nem akar nem hiszem el 🤣

Z
Zsuri36 commented
E
Etelelord commented
Miért van az, hogy nekem nem működik ez a szutyok bunker oldal? Ezért bunker, mert nem lehet bemenni?

T
termol commented
Melyik szolgáltatónál vagy? Milyen böngészőt használsz? Próbáld meg VPN-nel. Pl.: Proton VPN, ezt tudod ingyen is használni, csak egy regisztráció kell.

Egy kis ujdonsag, legalabb hosszabb videokat is kepes mar csinalni

D
Deleted member 3753713 commented
A Fortuna gyári neve Urbán Viktória asszem

R
respectpeace commented
Köszi! Rálesek! A bóhóknak is köszi a likeot! :KEKL:

S
sorocske commented

Ha találsz valamit, esetleg dobd be ide is. Engem a Luca nevű szőkeség érdekelne, vele vajon mi történhetett. Van-e valami insta fiókja stb.

T
Tomika8250 commented
Sikerült valamit találni?

Ezek még nem voltak. Valaki fel van még rá iratkozva? Miket csinál mostanában?

A
asdqwe666 commented
igazából nem feladta. kellett neki a pénz a pillás sulira, azt kiszedte az OF-ből, azt most él pillásként és csá :DDDD jól csinálta

D
Deleted member 5807415 commented
Azért sokat ne gondolj már ki belőle.Másfél órákat görnyedni valaki arca felett szerinted egy aranyélet?

H
Hedvigxxx commented
Annyira okos itt mind... :D nem fogom fenntartartani a topicját egyedűl... több mint 1 éve nincs senki aki rajtam kívűl dobott volna be egyetlen egy darab ppv-t. Ráadásúl a magyar thread is csak a kuncsorgásról szól, szóval nem érzem azt, hogy aktívnak kell lennem! Ha valami érdekel, megveszem tőle ide viszont sose dobom be, míg más ember csak dumát tud, közzétenni meg semmit!!!

H
Hedvigxxx commented
te nagyon okos lehetsz... gecc...

D
dantaylor59 commented
Egészségedre. Úgy érzed, hogy megérte a pénz amit ráköltöttél? Csak mert a kontentek amik kikerülnek ide egy közepes leak szintjének felelnek meg. Nézd meg Molnár Anikó kontentjeit, 50 évesen rendes kamerával felvéve rendesen megvágva 20 percig dugják. Na azért van értelme fizetni, még akkor is, ha nem annyira jön be. Vagy pl. én előfizetek Pierre Woodmanre is, mert €30-ért ezer csajt lehet órákig nézni a legkülönfélébb fétisekkel.

De amúgy igen, az, hogy ebből az antiszexuális szerencsétlenkedésből lehetett bármi pénzt kiszedni, az nagy teljesítmény. Pont ez tartja el az ilyen fórumokat, hiszen ezen a fórumon keresztül pont annyiért jutok hozzá, amennyit ér.

A
asdqwe666 commented
Hát nem vagyok egy buta ember, köszönöm, de nem tudom most neked mi bajod amúgy, mit kell kötekedni ? :D igazából ehhez még okosság sem kell, csak gondold át az egész " pályafutását ". Anno kileakelődött, hogy volt a PedofilPaprikánál, az emberek szó szerint megörültek, hogy láthassanak egy instatini csajt 15-16 évesen pózolgatni ruha nélkül, neki meg volt egy kis esze és rájött, hogy konkrétan NULLA azaz 0 belefektetett enerhiával, tud majd pénzt keresni ideig óráig az OF-en ahhoz, hogy csináljon valamit ( pillássulit ). Most az egy másik kérdés, hogy ki szerint mi az aranyélet, meg ki szerint mi hülyeség. A felháborodásod ettől függetlenül teljes mértékben megértem, hogy mindenki csak kuncsorog + sír, hogy nincs új tartalom, jah ez tényleg gáz, ezt megadom. Viszont nem tudom mit kell egyből kötekedni azért, mert valaki írt valamit amivel nem értesz egyet :D

H
Hedvigxxx commented
Ez a fórum nem a kunyizásról szólna, de itt mostmár csak ez megy... Mindenki kéreget, meg teóriákat gyárt az agyacskájába... Nem fejezte be Jázmin az onlyfansot, csak nincs aki frissítsen itt! Én se veszek meg tőle mindent, pont ezért lenne jó, ha azt akit érdekel, dobna be róla néhány anyagot! Ez így nem megy, hogy mostmár egy jó ideje csak én!!!

D
DeskJetterNeo commented
Csóró geci vagyok fél kezemben a faszommal. Vennék tartalmat ha tudnék. Majd ha tudok, hiddel feltöltöm ide is. Addig is medálal és örök élet imával támogatlak és a hozzád hasonló pajtikat. Így kérlek ne baszakodj, hasznosabb közösségi munkát végezheznél mint a vöröskereszt.

Y
Yasminesislover commented
Attól függ, hogy a szájában van-e a faszom vagy nem. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Tudja valaki milyen tartalmai vannak most külön fizetős és milyen áron ? Csak kíváncsi vagyok megéri e feliratkozni.

3 Comments
H
Habtajtek commented
Mi nem tetszik ezen? Infót kértem nem tartalmat bohócok 😃

A
Analgesin commented
Szabályzatban le van írva, hogy tartalom nélkül nem lehet postolni...

M
Mo6qrpwNeg2e commented
Bizony, ne merjél kommunikálni kép nélkül

A
Analgesin commented
D
DeskJetterNeo commented
jó lenne, ha még az lennék. 😄 Csak gondolom nem volt dolgod még egy feszes seggel se, különben nem beszélnél ilyen badarságokat 🫢

A
Analgesin commented
szerencsére volt. Nem mondtam h az nem jó. De jobb szeretem a husisabb popót.

P
Puputeveraj commented
valakinek nincs véletlen lábas kontentje tőle? :(

You must be registered for see medias

4 Comments
D
Deleted member 5807415 commented
Csak nekem teljesen üres ez a poszt?

N
Noname21 commented
Nekem is sajnos, tygon49 meg tudnád újra nézni amit feltöltöttél? 🤗

U
uwumikux1541 commented
Nem lehetséges hogy az oldal kapta le a képeket ?

G
Gabo98 commented
reup?