Jel zna neko jel se ona cigancica Kety povukla iz posla? U NS je radila, kako se ona dobro tucala kad se setim. Vredela je svake pare a nije bila skupa uopste
Ganka Vanja I neka sa njom neka grobina matora ganka,bio sa ovom na slici.
Loše iskustva,nije ispoštovala dogovoreno
Tokom sexa se izmiče stalno ne možeš da jebeš ko čovek
Ima neke fore kad pitaš za oral kao nije obrijana I sl,sve gledam da ostalja I da što pre završi.
Pozdrav svima,ovako,mislim da cete me sigurno nazalost pojedini a mozda i svi zajebavati,imam 33god i jos uvek sam nevin,stvarno ne znam zbog cega je to tako,sto bi rekao Aco Pejovic u pesmi Jelena-neko prokletstvo,sudbina sta li je,salu na stranu hteo bi da kresnem neku kurvu sa oglasa,da li mi preporucujete da joj kazem da sam nevin ili ne?
Neki lik je ovde pisao da uvek laže kurve da je nevin i kaže onda se one malo bolje potrude.Stvarno nisam probao,ali mislim da je tebi svejedno,samo iščitaj ovde poruke i nađi neku finu s dobrim preporukama a ne neku kravu.
pozdrav, nov sam ovde, zanima me jel bio neko sa Mimom (Senkom) iz Pančeva ? I zanima me ona maserka bojanica iz NS samo na instagramu se oglašava, ali radi sve zvao sam pitao, ali mi se ne ide sad bas 80 km do NS tako na neprovereno ako neko ima info.
Sa ovom sam bio pre 4-5 meseci, tad nije mogla u stanu pa je htela u kolima, jeste riba malo ružnjikava ali baš voli da pusi i da joj se svrsava po faci. hoće da se snima sama se ponudila, što se seksa tiče nije preterano aktivna ali zna dobro da se namesti i udaraš dok možeš, noje mi gledala na sat, pola h je dogovoreno bilo je sigurno 50 min
Koliko ti je trazila ova Bojanica za pola sata? I ja sam je merkao jedno vreme ali mi bas deluje da je neka štroka i prljavusa kao da je dosla sa Kaćke petlje
Čini mi se 70 da je rekla za pola h, ali baš je ovako prijatna preko telefona. Ali kažem nisam ni od koga čuo iskustva, tako da mi se nije islo 80 km samo zbog nje ako me put nanese za NS sigurno ću otići
Za one koje vole starije i sa velikim grudima. Ekstremno prijatna i ljubazna, moze sve. Oral bez zastite. Anal nisam pitao, nisam u to. Zavrsnica moze bilo gde. Jedini minus je smestaj.
Nisam bio, malo me smara guzva u Bg oko parkinga, inače sam iz okoline Pančeva, a ona baš menja lokacije. Više volim ove što dolaze na adresu Pratim je na telegramu kad objavi stori, dobra je klinka bas, vidi se da je mlada.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.